Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

СВІТОЛІНА: «У матчі з Синяковою у мене були деякі проблеми»

Українська тенісистка - про перемогу в стартовому поєдинку на турнірі в Торонто

СВІТОЛІНА: «У матчі з Синяковою у мене були деякі проблеми»
Jimmie48 Photography. Еліна Світоліна
 
«Я вважаю, що сьогодні на важливих очках я грала більш агресивно. У цьому матчі були і злети, і падіння. Я відіграла хороший гейм при 4-3, щоб зробити брейк. Думаю, що головне - це було заробити для себе можливість, постаратися отримати шанс на брейк і я його отримала. Я грала агресивно і йшла вперед. І потім подавати на перемогу в матчі було дуже важко, але мені вдалося впоратися. З цього приводу я дуже щаслива і пишаюся собою, що залишалася психологічно стійкою.
 
Чому я викликала на корт фізіотерапевта? У мене були деякі проблеми. Це нормально. У всіх топ-спортсменів або будь-яких спортсменів щось десь болить. У нас майже щотижня турніри, так що, щось та й буде боліти. Іноді більше, іноді менше. Мені потрібна була перерва, щоб розслабити м'яз. Зараз справи йдуть краще, сподіваюся, що я зможу відновитися і бути готовою до наступного матчу.
 
Далі мене чекає ще один матч проти Белінди Бенчіч. Я тут заради того, щоб вигравати матчі. Я дійсно мотивована відіграти добре. Кожен раз я виходжу на корт, щоб показати свою найкращу гру. Якщо сьогодні не мій день, то я намагаюся боротися і змінити хід гри на свою користь. Це буде ще одне випробування і, думаю, я до нього готова. Звичайно, ми з тренером повернемося до нашого минулого матчу з Беліндою в Дубаї. Але зараз інший турнір, трохи інші умови, в Торонто м'яч не літає так сильно, як в Дубаї.
 
Я задоволена, що на минулому тижні зіграла в Сан-Хосе. Це відмінний турнір, я провела кілька матчів. Не знаю, допоможе мені це чи ні, але в цьому році я прийняла таке рішення і, думаю, воно було правильним», - сказала Світоліна.
 
Матч третього кола проти Белінди Бенчіч відбудеться сьогодні, 8 серпня. Орієнтовний час початку - 19:30 за Києвом.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Elis
Добре, що нема якогось серйозного пошкодження. Сподіваюсь, сьогодні Еліна зможе додати.
vizuals
"Я довольна, что на прошлой неделе сыграла в Сан-Хосе. Это отличный турнир, я провела несколько матчей."
Яких ще декілька матчів. Виліт з першого ж матчу проти Саккарі??