Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 серпня 2019, 17:02
32296
72

Йожеф САБО: «Циганков показав, що він гравець класу Б»

Спеціаліст - про дії гравців «Динамо» в матчі з «Брюгге»

| Оновлено 08 серпня 2019, 17:02
32296
72
Йожеф САБО: «Циганков показав, що він гравець класу Б»
ТК Футбол. Йожеф Сабо
Колишній тренер «Динамо» Йожеф Сабо поділився враженнями від матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти «Брюгге» (0:1).
 
«Програш 0:1 можна вважати за нічию, але динамівці виглядали дуже слабко. З такою грою нічого йти в Лігу чемпіонів. Півзахисту у киян взагалі не було. Там програли все. Єдиний момент - вихід Бесєдіна, який не був реалізований, а так - ми не побачили нічого. Бельгійці могли забивати три або чотири голи, тому киянам ще пощастило. Не варто забувати, що бельгійці продали чотирьох ключових гравців і грали достойно.
 
Програти 0:1 для киян в цій ситуації - це нормально, але мене дивує гра окремих гравців «Динамо». Циганков був ніяким, Буяльський теж. Ці матчі показують, що треба додавати в майстерності, якщо ми хочемо грати в Лізі чемпіонів. Тепер вдома потрібно обов'язково забивати, але я не бачу хто це може зробити.
 
Якщо брати таких гравців, як ті ж Соль і де Пена, то давайте я вам сьогодні знайду навіть п'ять гравців, які будуть кращі за них? Кого ми купуємо ?! Хто займається в «Динамо» трансферами? Вони дивляться гравців чи ні? На лавці запасних сидить Цітаішвілі - вибуховий, швидкий. Він на голову вище де Пени і Соля, але він сидить! За Циганкова мені було соромно. Він вийшов і якби я не знав, що це Циганков, то сказав би: «Слухайте, кого ви поставили ?!». Що з ним відбувається? Можливо, зазнався? Не може бути, що не готовий. Віктор виходив вже кілька разів на заміни після травми і вже повинен набрати форму давно. Циганков показав, що він - гравець класу Б. Не може капітан так грати - недолік за недоліком. Він повинен показувати клас, - сказав Сабо.
 
Матч-відповідь з «Брюгге» відбудеться в Києві у вівторок, 13 серпня. Початок матчу о 20:30. Переможець протистояння в раунді плей-офф зіграє з кимось із пари «Базель» (Швейцарія) / ЛАСК (Австрія). До цього кияни приймуть «Шахтар» (10 серпня, 17:00) в рамках третього туру УПЛ.
Оцініть матеріал
(114)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону
Футбол | 04 травня 2024, 21:31 72
Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів

ВІДЕО Хет-трик Роналду. Аль-Наср відвантажив 6 голів супернику у чемпіонаті
Футбол | 04 травня 2024, 23:29 0
ВІДЕО Хет-трик Роналду. Аль-Наср відвантажив 6 голів супернику у чемпіонаті

«Всесвітній клуб» обіграв «Аль-Вахду» з рахунком 6:0

Коментарі 72
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Яценко
Віктор після травми тільки другий тиждень тренується. По суті на тренування у режимі гри через 2 дні на третій, та й ще всі матчі на виїздах, часу на тренування не залишається майже. Він входить у режим через гру. У матчі із Карпатами він вийшов на 20 хвилин і його ледь вистачило. Зі Львовом зіграв трохи більше. І вже фізично свіжіше виглядав. Із Брюгге зіграв 45 хвилин. І виглядав значно краще, ніж зі Львовом. Із Шахтарем на 90% вийде вже у старті. Як і у матчі із Брюгге домашньому. Форму йому не форсували. Це найкращий гравець в нашому чемпіонаті. Не варто поспішати. Ще набере і буде знову лідером на полі.
tima fialko
Сабо правий,Циганков дуже неровно грає.У класних командах Європи з такою грою довго не тримають,кар"єри не зробиш..Жаль.Здається хлопець не пройшов іспит мідними трубами.
Kevko
Команда выглядела действительно очень плохо. Стартовый состав - просто удручающий. Брюгге продал лидеров, но Брюгге старается играть в быстрый, комбинационный, зрелищный футбол. Брюгге далеко не гранд, но даже на его фоне Динамо выглядело как группа очень посредственных игроков, обученных только тактике "цепляться за мяч"
Ukraine_Kiev_Fan
Отработал Сабо деньги или нет, но по игре сказал все правильно. И Если уж на то пошло, то если Витя хочет играть в ТОП чемпионате, то кондиции нужно уметь набирать быстрее. Я бы уже не воспринимал критику в адрес Динамо как пропаганду. Реально жопа творится, хорошие игроки не играют, пол команды перетравмировалось. Супряг с Булецой мы отдаем, Шабанова включаем в обойму, а Попов теряет время. А потом все слушают настоящую пропаганду от Хацкевича: Нам удалось отодвинуть игру.....Второй тайм вселяет оптимизм.....мы практически выполнили задачу на сезон.... Просто панацы молодые им нужно еще 5-ть лет чтобы сыграться..... Это вот пропаганда
Kevko
Группа ЛЧ это не для сегодняшнего Динамо. Класса нет. Если случайно попадет - мучения для команды и страдания для болельщиков. К большому сожалению, такова реальность
Robert Monroe
Привычный для Сабо маразм - оценивает класс игрока по 45 минутам после травмы, да ещё и отнёс к какому-то выдуманному им самим"классу Б". Маразм Сабо даже не позволяет ему вспомнить, что в недавней игре на Суперкубок тот же де Пена (которому взяли бесплатно) отдал два голевых паса за 20 минут игры, а Соль за 3,6 полных матча за ДК 2 мяча забил.
Ossa8860
Чья бы корова мычала, но не Сабо. "Ксамакс" тому пример. Старый венгр думает что все всё забыли.
cucumber
Полностью согласен с Йожефом Сабо! Динамо Киев скатилось до днища полного. Довольны могут быть такой игрой только уникалы.
vitaha33
Циганков пропустив всі збори, тут є один "спортсмен", каже що то єрунда... Скільки експертів, йо ма йо. Всі всьо знають, як жити, як тренувати. В мене питання, а чо ж тоді в такій жопі живемо, якщо всі такі "прхфесіонали"?
Макс Руденко
Цікаво де грають всі ті іноземці, яких купляли при роботі Сабо в ДК, хто з них де продовжив карєру? Єпілептик бачить тільки те що за лісом, а те що перед носом не помічає. Набрали клоунів на гебельси й поливають брудом.
saper007
Анализируя этих 2 игры "нашей" связки, можно с уверенностью сказать, что все 4 команды довольно слабенькие. И если ДК не сможет собраться и "вытянуть" в матче с бельгийцами, а затем победить кого-то из следующей пары, то уникальный шанс попасть в групповой этап ЛЧ снова будет БЕЗДАРНО потерян. Хотя к этому нас уже,к сожалению,приучили...
Олександр Покотило
А почему его называют специалистом ? В каких отраслях он является им ?
По-моему он просто обижен на свой старый клуб чем воспользовались денисов и ко .
А по простому обычная куртизанка .
Серж Пир
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nicksaf
Forever_young_12, а что выиграл ШД: кубок УЭФА, за который бились команды низкого уровня, как и ШД, который сразу же и упразднили и учредили совсем другой и более престижный. Время идёт и уже этот кубок, можно считать, ШД выиграл при царе Горохе.
А ДК в полуфинале ЛЧ играло хоть при царе Горохе и этот турнир не упразднён, а существует. Но ШД даже не приблизился к этому результату, а ведь времени после того царя Гороха прошло 20 лет. Хоть 20 лет назад было, но это было, а у ШД и этого не было, нет и не будет.
Олександр Фурманов
Когда Сабо играл в "Динамо", то таких гавнюков как Беседин,Буяльский,Бойко,Цыганков,Бурда никто бы и за дубль не заявил.Были игроки и были тренеры, а сейчас ни тех,ни других.А почему? Потому что великий в прошлом клуб стал принадлежать напёрсточникам Суркисам. Это тоже самое если бы собор Петра и Павла в Риме выкупил бы Берлускони. У киевлян нет денег на любимый клуб, а у проходимцев Суркисов есть. Это же можно сказать о всех клубах Украины. Пока у украинского народа не будет денег на свои клубы - не будет в Украине футбола.
Сергей Кравчук
ОН ПИДАР ---ПРОСТО ПИДАР---столько отдать ДИНАМО и столько его обсерать----КВАЛИФИЦИРОВАННЫЙ ПИДАР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Robert Monroe
Сабо показал, что он эксперт класса Г.
Sanya San
Сидит такой Сабо, любуется - скоро уже 5-я страница срача пойдет.