Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2690
0

ЯШКІН: «При відборі м'яча гравці Динамо не могли зв'язати 2 передачі»

Колишній півзахисник столичного клубу - про матч киян з «Брюгге»

ЯШКІН: «При відборі м'яча гравці Динамо не могли зв'язати 2 передачі»
ФК Динамо Київ
Колишній півзахисник «Динамо» і збірної України Артем Яшкін вважає, що киянам в Бельгії пощастило програти в першому матчі 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів «Брюгге» лише 0:1.
 
- Які можуть бути враження? Динамівці поступилися по грі і по рахунку. Але, принаймні, не все втрачено перед матчем-відповіддю в Києві.
 
- Початок поєдинку давав привід говорити про те, що буде забито багато м'ячів?
- Хіба що перші хвилин 15, а потім жодного моменту, майже вся гра назад. Перший тайм у «Динамо» вийшов провальним. Було таке відчуття, що два наших центральних захисники - плеймейкери. А при відборі м'яча кияни не могли зв'язати дві передачі, оскільки «Брюгге» весь тайм пресингував. І тільки коли бельгійці підсіли, у біло-синіх почали з'являтися вільні зони. З боку «Динамо» пішла, можна сказати, більш осмислена гра, але, на жаль, забити не вдалося ..
 
- Циганков, вийшовши на другий тайм, не став рятівником?
- Ні. У Віктора гра абсолютно не пішла.
 
- На заміну вийшов і Родрігес. Як вам дебют люксембуржця?
- Не думаю, що від нього можна було чекати чогось більшого, адже футболіст всього кілька днів в команді. Бажання багато, але ККД - мало. Хоча, звісно, забий він в тому епізоді з кутовим, став би героєм.
 
- У чому конкретно «Брюгге» переграв «Динамо»?
- У силовій боротьбі, в командній та індивідуальній швидкості. Було відразу видно, що футболісти бельгійської команди краще заряджені на боротьбу. Це проглядалося в більшості епізодів. Так, вистачало і брудної гри з їх боку, але це, може, було частиною їх плану. Вони дали зрозуміти, хто господар поля, - сказав Яшкін.
 
Матч-відповідь відбудеться в Києві у вівторок, 13 серпня. Початок матчу о 20:30. Переможець протистояння в раунді плей-офф зіграє з кимось із пари «Базель» (Швейцарія) / ЛАСК (Австрія).
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.