Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 серпня 2019, 09:07
1878
0

Сергій ВАКУЛЕНКО: «У другому таймі Шахтар грав за рахунком»

Захисник «Карпат» – про поразку від «гірників»

| Оновлено 05 серпня 2019, 09:07
1878
0
Сергій ВАКУЛЕНКО: «У другому таймі Шахтар грав за рахунком»
ФК Карпати. Сергій Вакуленко (по центру)
Захисник львівських «Карпат» Сергій Вакуленко прокоментував поразку в матчі другого туру української Прем'єр-ліги проти донецького «Шахтаря» (0:3).
 
«Після поразки зрозуміло, що емоції тільки негативні, але не можна опускати голову. Якщо ми зараз це зробимо, то нічого хорошого з цього не вийде. Грати два матчі поспіль з такими командами, як «Динамо» та «Шахтар» – це було дуже важко, тим більше в нас будується нова молода команда. Звісно, ми надіялись здобути позитивний результат в цих поєдинках проти лідерів. Можливо, певною мірою нам не пощастило, адже в таких матчах без фарту взагалі ніяк. Граємо непогано, але в двох зустрічах пропустили безглузді перші голи, після яких починається психологічний тиск на футболістів. Ми маємо з цих матчів зробити висновки та рухатись далі.
 
Якби не пропустили в першому таймі, то, можливо, десь би нам посміхнулась фортуна, і в другому таймі могли або відстояти «суху» нічию, або забити гол під час контратаки, коли «Шахтар» почав розкриватись. А так після першої половини зустрічі рахунок був на користь суперника, тому в другому таймі вони грали по рахунку. Мабуть, в цих матчах нам не вистачало майстерності, щоб завершити атаку вдалим ударом, або віддати точну останню передачу. З «Маріуполем» будемо виходити та грати тільки на перемогу, адже ми програли два поєдинки, тому насамперед нам потрібно реабілітуватись перед вболівальниками», – підсумував Вакуленко.
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.