Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 серпня 2019, 00:31
3577
0

Луїш КАШТРУ: «З 12-ти гольових моментів Шахтар реалізував три»

Наставник «Шахтаря» про наступний тур з «Динамо» поки не думає

| Оновлено 05 серпня 2019, 00:31
3577
0
Луїш КАШТРУ: «З 12-ти гольових моментів Шахтар реалізував три»
ФК Шахтар Донецьк. Луїш Каштру
Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру розповів про другу перемогу команди в сезоні УПЛ, здобуту над львівськими «Карпатами» (3:0):
 
«Ми не почали гру найкращим чином. Так, контролювали м'яч, але досить повільно, і протягом 20 хвилин не виходило розкривати оборону гостей. «Карпати» просто зміщувалися вліво-вправо і не давали нам провести хороші атаки на обох флангах. Приблизно в середині першого тайму ми змінили деякі деталі: центральні захисники більше просували м'яч, щоб суперники зустрічали нас, а вінгери та інсайди могли частіше використовувати зони у них за спиною. Після цього стали розкривати оборону «Карпат». Додали варіативності атакам як в центрі, так і на флангах, мали 12 явних гольових моментів, з яких три реалізували. Я очікував, що з 12 кутових ми будемо мати ще хоча б один шанс для взяття воріт, але цього не сталося. У будь-якому випадку, хороша перемога. Вітаю своїх гравців з тим, що вони показали на полі. Також наголошую на супернику та складностях, які він зміг доставити нам в перші 20 хвилин. «Карпати» намагалися вибігати в контратаки, але ми завжди добре з ними справлялися.
 
Додо показав себе добре, як і вся команда. Дійсно, він брав м'яч занадто глибоко, міг розпоряджатися ним трохи вище, але побоювався. Можливо, це пов'язано з тим, що він вперше грав у цьому сезоні. Потім він став частіше ходити в атаку і дав відмінну динаміку правому флангу. Правильніше говорити про грі не персонально, а колективно, і зазначу, що більш активні підключення Додо допомогли всій команді. Але тут також важливо і те, що Кривцов більше проводив м'яч: його зустрічали, і звільнялася зона для інсайдів і вінгера, в даному випадку це Марлос. Ці речі допомагали нам пов'язувати гру і якісніше атакувати.
 
На стадіоні хороша атмосфера. Часто кажуть: щоб команда добре себе почувала, стадіони повинні бути забиті. З іншого боку, це як наші вдома – там не потрібно занадто багато людей, щоб відчувати себе добре. Важливо, щоб панувала класна атмосфера. Думаю, всі сектори, які повинні бути зайняті, сьогодні якраз були заповнені. Мені було комфортно тут ще вчора. Зараз це наш будинок, ми відчуваємо себе добре. Тут наші вболівальники. Розуміємо, що всі, на жаль, не можуть бути поруч з нами, і це підвищує нашу відповідальність. Ми знаємо, чому вони не можуть бути тут. Велике спасибі за те, як нас підтримували. Ми хочемо дарувати радість не тільки тим, хто знаходиться поруч з нами, а й тим, хто зараз далеко.
 
Про наступний тур з «Динамо» не думаємо, зараз думаємо тільки про відпочинок, оскільки на цьому тижні було три матчі. Дуже щільний календар. Протягом тижня ми зможемо підготуватися до матчу з «Динамо». Поваги заслуговують всі суперники, а коли думаєш тільки про одного, найчастіше нічого не виходить. На даному етапі наші думки були зайняті «Карпатами».
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Михайленко розповів, чи справді Севілья цікавиться форвардом Динамо
Футбол | 29 березня 2024, 11:55 1
Михайленко розповів, чи справді Севілья цікавиться форвардом Динамо

Головний тренер збірної України U-19 вважає цю інформацію перебільшенням

Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 23:46 1
Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі

Єлена Рибакіна у трьох сетах переграла Вікторію Азаренко у півфіналі змагань

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.