Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 серпня 2019, 23:59
2646
3

Олександр ЧИЖЕВСЬКИЙ: «Карпати виконували план до 40-ї хвилини»

Наставник клубу зі Львова скаржиться на втрату концентрації його командою

| Оновлено 04 серпня 2019, 23:59
2646
3
Олександр ЧИЖЕВСЬКИЙ: «Карпати виконували план до 40-ї хвилини»
ФК Карпати Львів. Олександр Чижевський
Головний тренер «Карпат» Олександр Чижевський прокоментував поразку в матчі 2-го туру УПЛ проти донецького «Шахтаря» (0:3):
 
«Ми серйозно готувалися до матчу. Вивчали їх сильні сторони, ми знали, що ця команда швидкісна, добре працює з м'ячем і швидко вибігає в атаку. Тому ми будували гру від оборони, щоб не дати вільних зон для гравців «Шахтаря», адже якщо дати їм розбігатися, то вони можуть багато чого зробити в лінії атаки. До 40-ї хвилині ми цей план виконували. Хотіли брати м'яч під контроль, але нам це не вдавалося, тому що було дуже багато браку при перехопленні та виході в атаку, ми будемо над цим працювати і робити висновки.
 
Ми чекали на свій шанс, щоб зловити суперника на контратаці, але через велику нестачу в лінії атаки нам не вдавалося цього зробити. Вважаю, те, що ми пропускаємо в другому матчі поспіль в останні п'ять хвилин першого тайму – це втрата концентрації, де гравці не допрацьовують до кінця, тому це насторожує. Будемо переглядати гру та розбирати помилки, щоб вони в майбутніх матчах більше не повторювалися. Завдання на сезон – перша шістка».
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
Чоловіче з такою дворовою грою, яку показала твоя команда, після 5 турів ти будеш знову дітей ганяти. Тобі самому не стидно за такий бардак. Ти себе рахуєш тренером ПЛ. Після 5 турів від сили 1 очко і може один забитий мяч.