Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 серпня 2019, 19:33
11576
18

Львів – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Кияни знову зіграють у Львові

| Оновлено 03 серпня 2019, 19:33
11576
18
Львів – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо Київ

У суботу Львів знову прийматиме київське «Динамо», яке зіграє з другим представником столиці Західної України в Прем'єр-лізі. У стартовому турі кияни завдали поразки «Карпатам» з рахунком 2:0, в той час як ФК «Львів» вивіз вольову перемогу з Чернігова (2:1).

«У матчах перших турів головне - результат», - зазначив після гри з «Карпатами» головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич. І з такою тезою наставника киян важко не погодитися, особливо з огляду на те, в яку «м'ясорубку» потрапили «біло-сині» на початку сезону. Після зустрічі з «містянами» киянам належить провести двоматчеве протистояння 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти бельгійського «Брюгге», яке «розбавить» чергова дуель з донецьким «Шахтарем».

Здавалося б, при такому щільному графіку тренерському штабу «Динамо» потрібно виводити своїх підопічних на пік форми саме до початку сезону. Але події
, що розгорнулися на стадіоні «Україна», залишили чимало запитань до гри футболістів київського клубу. Безсумнівно, для виконання головної проміжної мети, попадання в груповий турнір Ліги Чемпіонів, її динамівцям потрібно покращувати.

Турбує шанувальників столичного колективу і кадрова ситуація. Вже давненько «Динамо» не має можливості провести хоч один матч оптимальним складом, оскільки постійно бойові одиниці команди Хацкевича потрапляють в лазарет. Минулої середи відбулося довгоочікуване повернення на поле Віктора Циганкова, конструктивних рішень якого помітно не вистачало киянам. І в тому ж матчі проти «Карпат» травму отримав Беньямін Вербич, який був замінений у перерві. Про ступінь тяжкості ушкодження словенця не повідомляється, але будемо сподіватися, що воно не буде мати серйозних наслідків для півзахисника. Також близький до повернення в стрій форвард Фран Соль, який напевно зможе додати агресії атакам «Динамо». «Я б грав хоч зараз, але доктор мене береже, тому що це дуже важливо для правильного відновлення», - сказав іспанець після матчу за Суперкубок України.

Ну і чи не головна трансферна новина, яка обговорюється на цьому тижні українськими любителями футболу -  перехід в «Динамо» форварда збірної Люксембургу Жерсона Родрігеш
а, який відбувся напередодні поєдинку у Львові. В контексті все того ж завдання подолання кваліфікації Ліги чемпіонів така покупка може стати помітним посиленням атакуючої лінії «біло-синіх».

У літнє міжсезоння ФК «Львів» не так активно, як раніше, займався підписанням бразильських талантів. Але, все ж, два футболісти з південноамериканської країни стали гравцями команди Богдана Блавацького. Один з них, Ренан Олівейра, дебютував за «левів» в матчі першого туру проти «Десни». Також в Чернігові зі стартових хвилин вийшов на поле новобранець львів'ян Микола Квасний, в минулому сезоні виступав за «Прикарпаття», а з лави запасних в гру вступив Ярослав Богунов.

Зупинившись в минулому сезоні за крок від єврокубкової зони, львів'яни напевно мають намір зробити цей крок у новому чемпіонаті. Уболівальникам «левів», безсумнівно, пам'ятна перемога «синьо-золотих» в Києві, коли точний удар Тейлора так і залишився єдиним у матчі проти «Динамо». До речі, цього бразильця вже немає в складі «Львова», але кістяк, що сформувався в минулому сезоні, у львів'ян залишився. І це безперечний плюс, адже на боці підопічних Блавацького вже буде зіграність у порівнянні з іншими командами, у яких значно видозмінився склад.

Орієнтовні склади:

ФК Львів: Бандура, Адамюк, Братков, Квасний, Борзенко, Сабіно, Мартан, Шина, Пернамбуко, Ренан, Бруно.

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Бурда, Кадар, Караваєв, Де Пена, Шепелєв, Гармаш, Циганков, Буяльський, Бесєдін.

3 серпня, субота

«Львов» — «Динамо»
Львів. «Арена-Львів». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ЛЬВІВ – ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 


 

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Minolt
Трансляция на футболе 2. Опять пол страны не увидят свою любимую команду. Денисов, мать твою...
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Вадим Максимов
Посмотрим что сможет предоставить львов ..
Дк скоро с брюге грати
zvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MetalKH
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Johnny92
Київський лантух почне показувати технічний футбол з МЕГА швидкостями (Ліверпуль відпочиває) і заб'є аж 0 голешніків. Львів Вперед!
zvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил