Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 серпня 2019, 19:34
4425
0

Десна - Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

В чотирьох матчах поспіль чернігівські футболісти не можуть перемогти клуб з Полтави

| Оновлено 03 серпня 2019, 19:34
4425
0
Десна - Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Десна
Обидві команди невдало стартували в новому чемпіонаті країни, зазнавши поразки у себе вдома. «Десна» з рахунком 1:2 програла «Львову», а «Ворскла» на своєму полем поступилася 0:1 «Зорі».
 
Втім, якщо говорити про гру, то ті, хто програв, не виглядали зовсім вже безнадійними. Так, в Чернігові господарі поля після першого тайму вели в рахунку, завдяки точному удару Дениса Фаворова. Проте у другій половині матчу гості переламали ситуацію на свій бік і забили два м'ячі у ворота «Десни». Навіть після цього підопічні Олександра Рябоконя могли відігратися, але не використали вигідні моменти.
 
Стосовно «Ворскли», то вона пропустила гол вже в самому дебюті матчу. Далі зустріч проходила з деякою перевагою полтавських футболістів, які не раз могли відігратися. Особливо небезпечним був удар головою Артема Габелка у другому таймі в дальній кут - м'яч розминувся в сантиметрах від штанги. А ще був вихід один на один з воротарем гостей Юрія Коломійця. Але, на жаль місцевих вболівальників, форвард «Ворскли» пробив повз ворота.
 
Якщо говорити про новачків клубів, то в першому турі у «Десни» троє з них вийшли на заміну (мова йде про вже досвідчених футболістів Владислава Калітвінцева, Ореста Кузика та Максима Дегтярьова). Правда, нічим особливим вони себе не проявили. А ось «Ворскла» продовжує, в основному, використовувати тих гравців, які завершували в ній попередній сезон. І втрат в полтавському клубі на сьогоднішній день набагато більше, ніж придбань. Отже без свіжого вливання замінити таких футболістів, як В'ячеслав Шарпар, Олександр Чижов, Олександр Кобахідзе, Богдан Шуст, Ардін Даллку, Мар'ян Мисик і Карека надалі буде дуже непросто.
 
У минулому чемпіонаті суперники зустрічалися один з одним чотири рази - двічі на першому етапі і два рази в турнірі другої шістки, куди вони потрапили, так і не виконавши головну задачу сезону - боротьбу за місця в єврокубках. Так ось, в Чернігові «Десна» двічі програла 0:2 (голи забили Владислав Кулач та В'ячеслав Шарпар, яких вже немає у «Ворсклі») і 0:1 (автор голу Тодор Петрович), а в Полтаві команди зіграли внічию 0:0 і 3:3 (тут у господарів поля забивали Артем Габелок, В'ячеслав Шарпар і Карека, а у гостей - двічі Михайло Сергійчук та одного разу Дмитро Хльобас).
 
Матч «Десна» - «Ворскла» буде судити Юрій Іванов з Донецької області. У минулому сезоні шляхи команд і арбітра не перетиналися.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Орієнтовні склади:
 
«Десна»: Євген Паст, Андрій Гітченко, Андрій Мостовий, Максим Імереков, Денис Фаворов, Єгор Картушов, Владислав Огиря, Андрій Богданов, Владислав Калітвінцев, Артем Фаворов, Олександр Філіппов
 
«Ворскла»: Олександр Ткаченко, Ігор Пердута, Володимир Чеснаков, Євген Мартиненко, Ібрахім Кані, Артур, Олександр Скляр, Тодор Петрович, Артем Габелок, Денис Васін, Юрій Коломоєць
 

3 серпня, субота

«Десна» — «Ворскла»
Чернігів. Стадіон ім.Ю.Гагаріна. 19:30
ТВ-трансляція на телеканалі «УНІАН»
ДЕСНА — ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Юрій Іванов (Донецька обл.)
Прогноз Sport.ua — 1:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.