Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок Англії
04.08.2019 17:00 – FT 1 : 1
4 : 5 Серія пенальті Серія пенальті
Суперкубок Англії
| Оновлено 03 лютого 2020, 12:07
13926
4

Ліверпуль - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Суперкубка Англії

Похід Зінченка за сьомим трофеєм

| Оновлено 03 лютого 2020, 12:07
13926
4
Ліверпуль - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Суперкубка Англії
У неділю 4 серпня відбудеться поєдинок за Суперкубок Англії, в якому зустрінуться чемпіон Прем'єр-ліги і володар Кубка Англії «Манчестер Сіті», а також «Ліверпуль», який посів друге місце в чемпіонаті. Зустріч пройде в Лондоні на стадіоні «Уемблі», початок о 17:00 за Києвом.
 
Обидві команди провели тріумфальні минулі сезони. Якщо «Ман Сіті» виграв всі трофеї в Англії, то «Ліверпуль» святкував перемогу в Лізі чемпіонів. Більш того, в АПЛ команда Юргена Клоппа набрала 97 очок, що є найкращим показником для другої команди за час існування Прем'єр-ліги (з 1992 року). У 25 з 27 сезонів з такою кількістю очок мерсисайдці стали б чемпіонами.
 
У літнє міжсезоння команди не втрачали часу дарма, провівши цілий ряд товариських матчів. «Манчестер Сіті» взяв участь в передсезонному турнірі «Прем'єр-Ліга Азія Трофі» (4 учасника), де посів друге місце, поступившись у фіналі «Вулверхемптону» (0:1) і обігравши перед цим «Вест Хем» (4:1). Також хлопці Пепа Гвардіоли провели два товариських матчі проти команд з Азії, були обіграні «Кітчі» з Гонгконг (6:1) і «Йокогама Марінос» з Японії (3:1). Останній матч датований 27 липня.
 
«Ліверпуль» вийшов з відпустки трохи раніше і грав трохи більше. Загалом було проведено 7 спарингів (3-1-3). «Червоні» обіграли «Транмер» (6:0), «Бредфорд» (3:1) і «Ліон» (3:1), поступилися «Боруссії Д» (2:3), «Севільї» (1:2) і «Наполі» (0:3), а також розійшлися миром зі «Спортингом» (2:2). Але не забуваємо, що основне тріо нападників через важливі матчі національних збірних в цих іграх практично не брала участі.
 
Що стосується трансферної кампанії, то команда Клоппа була вельми пасивною, не зробивши жодної серйозної покупки. Клуб покинув Деніел Старрідж, у якого закінчився термін контракту, також «Саутгемптон» викупив Денні Інгса за 22,2 млн євро, який грав там на правах оренди.
 
«Манчестер Сіті» був більш активним на трансферному ринку, зробивши одну покупку топ-футболіста. «Блакитні» за 70 млн євро придбали 23-річного опорного півзахисника «Атлетіко» Родрі. Також ходять чутки про перехід вінгера Лероя Сане, це може стати великою втратою для клубу, який претендує на перемогу в кожному матчі.
 
Варто відзначити, що в матчах за Суперкубок дуже рідко відбуваються фантастичні битви, хоча вивіска дуже приваблива. У своїй історії «Ліверпуль» 15 разів ставав володарем даного трофея (більше тільки у «Манчестер Юнайтед» - 21), у «Манчестер Сіті» таких перемог п'ять, також вони чинні володарі титулу.
 
В останніх п'яти очних поєдинках «Ліверпуль» здобув три перемоги, «Манчестер Сіті» - всього одну. Підсумковий результат більшою мірою буде залежати від готовності команд до сезону, але хотілося б побачити щось новеньке від найкращих тренерів світу вже зараз.
 
Орієнтовні склади:
 
«Ліверпуль»: Алісон, Олександр-Арнольд, Гомес, ван Дейк, Робертсон, Вейналдум, Кейта, Хендерсон, Вілсон, Салах, Орігі.
 
«Манчестер Сіті»: Едерсон, Уокер, Стоунз, Ляпорт, Зінченко, де Брюйне, Родрі, Давид Сільва, Бернардо Сілва, Агуеро, Стерлінг.
 

4 серпня, неділя

«Ліверпуль» — «Манчестер Сіті»
Лондон. Стадіон «Вемблі». 17.00
ЛІВЕРПУЛЬ — МАНЧЕСТЕР СІТІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ
Суддя: Мартін Аткінсон
Прогноз Sport.ua — 1:2
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»
Футбол | 24 квітня 2024, 21:47 13
МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»

Екс-форвард «Динамо» хоче повернутися лише до київського клубу

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Denmark1107
L
I
V
E
R
P
O
O
L
You'll Never Walk Alone 👍⚽️👍⚽️👍⚽️👍⚽️👍⚽️👍
ingvar1305
Ліверпуль має виграти!!!...
2-1
cucumber
We love You, City! We do!
We love You, City! We do!
We love You, City! We do!
O-o-oh, City, We love You!
dedpixto
а вот досмотрим гонку Формулы 1 на Хунгароринге, и поглядим на второй тайм, хотя Клопп уже канючил, мол, нафиг это кубок? а ему ведь через 10 дней ещё за Суперкубок Европы играть! но можно будет хвастаясь, по примеру Моуриньо, трофеями меряться