Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 серпня 2019, 17:12
5161
1

Маріуполь – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Битва команд з Топ-4 минулого сезону: напруження забезпечене

| Оновлено 03 серпня 2019, 17:12
5161
1
Маріуполь – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Маріуполь

Чотири і три дні на підготовку відповідно було у команд, і багато це чи мало - у дебюті сезону однозначно не скажеш. Всі дійсно скучили за футболом, однак в умовах спекотного літа в кожну гру додається окремий «виснажливий фактор». До того ж, обидві команди на старті сезону програли, що ніяк не надає емоційного імпульсу. Маріупольці на тижні зустрічалися з «Колосом», тоді як «Олександрії» дістався в суперники «розпалений» поразкою в Суперкубку «Шахтар».

Поєдинок опонентів з першого «квартету» минулого сезону примітний відразу з кількох причин. По-перше, і тоді, і зараз - це протистояння колективів, які апріорі претендують на місце в головній шістці другого етапу. По-друге, якщо не за видовищністю, то за ігровим напруженням дуелі азовців та олександрійців в останні роки стабільно тримають марку. Досить сказати, що велика перевага однієї зі сторін була зафіксована більше 11 років тому. Тоді в рамках Першої ліги «Іллічівець» розгромив «Олександрію» - 4:1. До речі, з того складу в стані маріупольців досі виступає Сергій Яворський, у «Олександрії» - Андрій Запорожан.

Куди більш пам'ятний для маріупольських гравців останній матч минулого сезону, коли домашня нічия з «Олександрією» ледь не позбавила команду шансів посісти четверте місце (тільки в останньому турі в очному поєдинку з «Зорею» це завдання було успішно вирішено).

Крім внутрішньої першості, обидва клуби готуються до старту в єврокубках. Тільки на відміну від команди Володимира Шарана, маріупольців від прем'єрного поєдинку в Лізі Європи 2019/20 після цієї гри буде відділяти всього п'ять днів. А ось об'єднує команди той факт, що приймати суперників їм доведеться за межами рідного міста: Одеса стане домашньою в єврокубках для Маріуполя, а олександрійців «приютить» «Арена Львів».

Повертаючись до справ насущних, поговоримо про кадрове питання, де, в першу чергу, увага до Дениса Безбородька. Новачок «Олександрії» за поєдинком із «Шахтарем» спостерігав з лави запасних, але проти своєї колишньої команди нападник цілком може зіграти. Тим більше, в минулому сезоні, виступаючи за «Десну», Денис засмутив «Маріуполь» дублем. Ну а у приазовців вже точно буде ротація в складі, яку після поразки дебютанту УПЛ анонсував Олександр Бабич. «Дуже незадоволений діями команди, гравцями, які повинні були повести за собою і надати надійності. Не хочу переходити на особистості, але деяких футболістів я сьогодні не впізнав... », - сказав наставник «Маріуполя» після поєдинку на «Оболонь-Арені».

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

ФК «Маріуполь»: Худжамов, Тищенко, Яворський, Чоботенко, Полегенько, Федорчук, Чурко, Мишньов, Биков, Вакула, Фомін.

ФК «Олександрія»: Паньків, Мірошниченко, Бухал, Бабогло, Пашаєв, Ковалець, Третьяков, Гречишкін, Банада, Лучкевич, Сітало.

3 серпня, субота

«Маріуполь» — «Олександрія»
Маріуполь. Стадіон імені Володимира Бойка. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МАРІУПОЛЬ – ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Юрій Можаровський (Львів)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 


 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Demon
Прогнозирую победу Мариуполя 2-1.