Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 02 серпня 2019, 10:17
3262
0

Юрій БАКАЛОВ: «Зорі з софійським ЦСКА буде непросто»

Український фахівець відзначає, що яскравого футболу в матчі-відповіді ЛЄ не було

| Оновлено 02 серпня 2019, 10:17
3262
0
Юрій БАКАЛОВ: «Зорі з софійським ЦСКА буде непросто»
ФК Львів. Юрій Бакалов
Екс-тренер ФК «Львів» Юрій Бакалов прокоментував матч-відповідь «Зорі» проти «Будучності» (1:0) у другому кваліфікаційному раунді Ліги Європи:
 
«Луганчани в першій грі зробили для себе хороший заділ, тому в матчі-відповіді треба було поставити крапку, щоб пройти в наступний раунд. Проте, перший тайм для «Зорі» вийшов складним. У перші 30 хвилин «Будучност» грала дуже добре і було трохи тривожно за оборону українців. «Будучності» нічого було втрачати, вона йшла вперед, і «Зоря» давала їм ці зони. Але потім луганчани забили гол, після якого всі питання про переможця цієї пари були фактично зняті. Команда довела матч до перемоги і тепер готуватиметься до наступних європейських баталій.
 
Цей матч можна було розділити на дві частини – до вилучень і після. Після того як «Зоря» стала грати в більшості, команда діяла за рахунком. Все-таки луганчани за цей тиждень зіграли три матчі, попереду знову гра в чемпіонаті, тому у підопічних Віктора Скрипника зараз дуже складний графік. Тому яскравого футболу в матчі-відповіді не було. Команда грамотно довела до логічного завершення те, що було зроблено ще в першому матчі. Найголовніше – це перемога та очки в загальну скарбничку коефіцієнтів УЄФА.
 
Громов – футболіст, який особливих рекомендацій не потребує. Він і до цього був в «Зорі» на провідних ролях разом з Олександром Караваєвим. Громов узяв на себе тягар лідерства і реалізовує моменти, граючи на позиції нападника. Радий, що вийшов на поле Микита Каменюка. Було видно його бажання, як він скучив за грою. Його вихід на поле додав динаміки «Зорі».
 
«Зоря» протягом кількох останніх років успішно грає в єврокубках і завжди ставить завдання виступати в груповому турнірі Ліги Європи. У команди є досвід, і вона знову хоче потрапити в груповий турнір. Крім того, важлива фінансова складова, яка покладається учасникам групового турніру. У наступному раунді змагатися з болгарським ЦСКА луганчанам буде непросто. Ця команда на порядок вище класом, ніж «Будучност». Дай бог, щоб українці зіграли добре в цьому протистоянні. До цих ігор команда ще додасть, і ми з нетерпінням будемо чекати матчів з ЦСКА і підтримувати «Зорю».
 
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.