Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

02 серпня 2019, 16:00
Формула 1
Гран-прі Угорщини 2019. Вільна практика
Гонка завершена
Формула 1
| Оновлено 02 серпня 2019, 10:15
10163
0

Гран-прі Угорщини. Останній етап Ф-1 перед перервою

Прев'ю етапу Формули-1 в Угорщині

| Оновлено 02 серпня 2019, 10:15
10163
0
Гран-прі Угорщини. Останній етап Ф-1 перед перервою
formula1.com

Гран-прі Угорщини

Формула-1 підходить до перерви в прекрасному настрої. Якщо взяти окремі гонки, то етапи в Австрії, Великобританії та Німеччині вийшли різними, але всі виключно чудовими. Чи вдасться дочекатися інтриги в Угорщині? Складно сказати. Якщо буде дуже жарко (прогноз говорить, що не буде), то шанси на ще одну перемогу не Мерседеса є.

Німецька команда так і не вирішила проблеми з охолодження двигуна в спеку, і перші практики в Німеччині це довели. В цьому випадку у Ред Булла і Феррарі будуть можливості. Якщо ж пілоти отримають прохолодну погоду без дощу, то Мерседес повинен домінувати. До речі, в Німеччину Мерседес привіз великі оновлення боліда, але дощова гонка приховала всю різницю між машинами, тому випробувати новинки лідер чемпіонату ще не встиг.

Боттасу вкажуть на вихід?

Мерседес обіцяє в серпні оголосити про продовження або не продовження контракту Валттері Боттаса, і поки все йде до того, що фін покине команду. Маючи відмінний шанс істотно скоротити відрив у загальному заліку, Валттері припустився грубої помилки в кінці гонки в Хоккенхаймі і розбив болід. У підсумку замість того, щоб відіграти 15-18 очок, Боттас ще на 2 пункти відстав від Льюїса Хемілтона завдяки дискваліфікації двох болідів Альфа Ромео після гран-прі.

formula1.com

Тепер Боттасу потрібно відіграти 41 пункт, і зовсім не видно, що може допомогти гонщику випередити іменитого напарника. Не виключено, що Мерседесу дійсно буде простіше на новий сезон взяти другим пілотом Естебана Окона, який і молодше, і обійдеться команді дешевше. І навряд чи виступав би набагато гірше за Боттаса. Але є й інший аспект. Якщо вже в серпні повідомити Валттері про те, що контракт не продовжать, він може втратити мотивацію допомагати Хемілтону і команді в боротьбі за титули. Напевно, логічніше для керівництва було б відкласти переговори на зиму і все.

Що стосується самого Мерседеса, то команді вкрай важливо впевнено виступити в Угорщині. Лідер чемпіонату в трьох останніх гонках двічі не виграв, а на домашньому етапі і зовсім провалився. Невдача в Хоккенхаймі ніяк не відобразилася на становищі в загальному заліку, але Мерседесу точно незвично здійснювати стільки помилок і завершувати гонку навіть без подіуму. Очікуємо домінуючого Мерседеса?

Ред Булл відчуває себе впевнено, Феррарі - ні

Ще недавно здавалося, що Феррарі, звичайно, не наздожене Мерседес в Кубку конструкторів, але своє друге місце точно збереже. Останні гонки змінили ситуацію: Ред Булл підтягнувся до суперника і відстає лише на 44 очка. І це з урахуванням Пьєра Гаслі, який провалює сезон. Бики вже можуть бути задоволені сезоном, де їм вдалося добути 2 перемоги, тоді як Феррарі залишається без перемог і точно не є фаворитом Гран-прі Угорщини.

formula1.com

У команді мають намір перевірити свої останні оновлення, які в теорії виводять боліди на правильну дорогу. Подивимося, чи це так, але обидва пілоти Скудерії будуть надзвичайно мотивованими піти на перерву з перемогою. Шарлю Леклеру потрібно показати себе після ​​помилки в Німеччині, а Себастьяну Феттелю необхідно підтвердити стабільність. На трасі в Хоккенхаймі Феттель проявив себе чудово, і, можливо, як в минулому сезоні після Німеччини у Себа почався спад, цей чудовий домашній гран-прі допоможе прийти в себе.

Розклад заїздів

П'ятниця

Перша практика - 12:00 - 13:30

Друга практика - 16:00 - 17:30

Субота

Третя практика - 13:00 - 14:00

Кваліфікація - 16:00 - 17:00

Неділя

Гонка - 16:00

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.