Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 липня 2019, 00:38
16060
51

Луїш КАШТРУ: «Все зіпсував фатальний відрізок довжиною в три хвилини»

Наставник «Шахтаря» вважає, що його команда показувала стабільність

| Оновлено 29 липня 2019, 00:38
16060
51
Луїш КАШТРУ: «Все зіпсував фатальний відрізок довжиною в три хвилини»
dynamo.kiev.ua. Луїш Каштру
Головний тренер донецького «Шахтаря» Луїш Каштру прокоментував поразку від київського «Динамо» (1:2) в матчі за Суперкубок України:
 
«Ми були сильні з перших хвилин матчу. У першій половині першого тайму доставили «Динамо» велику кількість складнощів. Повністю контролювали гру. Потім якийсь час гра стала проходити більш збалансовано, однак в кінці тайму ми знову були більш компетентні за суперника на полі, і цей відрізок матчу завершили голом перед самим свистком на перерву.
 
У другому таймі ми продовжували контролювати гру, знали, що «Динамо» збільшить акцент на атаку, але у нас все одно була перевага. Все складалося для нас непогано, проте потім настав цей фатальний відрізок матчу довжиною в три хвилини, коли «Динамо» провело два голи.
 
Але нас це не зломило – ми показували стабільність. У нас були моменти в час матчу, що залишився. Замінили Тете тільки тому, що таким було наше рішення – наша гра замін не просила. Ми зараз, звичайно, засмучені. Могли і повинні були перемогти. Так, «Динамо» теж показало себе компетентним суперником, але у нас було в два рази більше ударів по воротах, в два рази більше кутових. Це доводить нашу роботу в атаці. Не вистачило реалізації. Нас це турбує. Наша команда добре показала себе на полі. По такій грі ми не очікували подібного результату...
 
Звичайно, ми очікували такої гри від «Динамо». Флангова гра зі зміною акцентів. Це приносило нам складнощі, але потім ми пристосувалися до такої манери гри з боку суперника, змогли кардинально вплинути на проблему, і в другому таймі все було зовсім інакше. Пропустили після кутового, а також після швидкої атаки – це стало для нас фатальним. Динамо грає трохи глибше, закривається. У будь-якому випадку, суперник виграв. Це складно приймати, але такий результат».
 
Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 51
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Поручик Ржевский
Открываем конспекты Луческу и читаем:
1. Никогда не признавать своих ошибок.
2. Во всём виноваты: судья, федерация, газонокосильщики, мальчики, подающие мячи.
3. ...
DKTheBest2
С удачным дебютом.
Серж Пир
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MaxUa
Т.е. 87 минут из основных 90 команда играла отлично? Нет я понимаю, что для нового тренера досадно проигрывать первый же же официальный поединок, тем более поединок за трофей, тем более против принципиального соперника. Но все же было бы лучше (и кстати прежде всего для того же Шахтера) чтобы действия команды на поле оценивались несколько более объективно.
odiniznashih
Чтобы не было таких неприятных отрезков, как у Динамо в конце первого тайма и как у Шахтера в эти три минуты, нужно забивать в остальные.
А так забить один мяч и надеяться уже на победу- слишком рано.
Vipfishman2
Мы обосрались , но обосрались красиво и правильно редчайший ... крот !!!
jimmi
Отрезки в 3 минуты не считаются?
Kevko
Тайсон, Марлос, Мораес - еще какое то время помогут Шахтеру. Они они уже ветераны. Будущее Шахтера зависит от того, какими окажутся молодые приобретения Шахтера.
Фонсека не хотел рисковать, молодежью не хотел заниматься. Новый тренер вчера поставил "проверенный состав". Также не захотел ничего изменять. Но без серьезного обновления, без ввода молодых трудно чего то успешного ожидать в будущем
Денис Качалов
Ожидал правду что игра была равная, закономерный счёт - ничья... Но...
SEMIRAMID
И этот тренер продолжает нести донецкий бред и чушь Фонсеки и Луческу "Мы были сильнее!" В чём сильнее? По голевым моментам у Динамо больше! Причём Миколенко и Бойко сами создали Шахтёру голевые моменты в двух эпизодах. Как здесь не вспомнить высказывания Луческу после позора в Германии от Баварии 0:7, ставшие крылатыми: "Мы на равных играли с Баварией, но везение было на стороне немцев!"
o-nik
"ми показували стабільність" - звучить як фраза із ростова)
nicksaf
А какая грубая стала шахта. При приёме мяча просто идёт толчок в спину динамовцу, он падает, а бибизян подхватывает мяч и уже контратака, "4 против двух", коментатор кричит "опасно", чтобы отвлечь внимание зрителей от грубости шахтной бибизянки. Романов не всегда в таких случаях давал штрафной. Вот так ШД создавал "опасность". А как степаненко бил и толкал ГАРМАША, но тот не повёлся и похоронил ШД.
mayjumanji
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vitalik Shevchenko
Один унікал говорив що чемпіона потрібно виявляти в очних зустрічах, а дане чудо пішло ще далі і хоче визначати переможця по певному відрізку часу Тренери міняються, маразм залишається.
mvv71ua
Ви чекали,все знали,арбітрів проінструктували(на предмет спеціального судійства),але і це не допомогло !!! І для Вас знову буде єврокубки,знову буде безславна кінець !!! Бо за все треба платити(як і за специфічне судійство в ЧУ) !!!
zhyr
ви просто не вмієте терпіти
Sergey_92
Конспекти Луческу передали і пішло ниття
Kevko
Каким будет работа Каштру в Шахтере? Обновление, развитие команды за счет введения и развития перспективных игроков или работа в стиле Фонсека-2?
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ukraine_Kiev_Fan
Чему вы все радуетесь. был бы у нас нормальный тренер могли бы действительно обыграть шахту по всем параметрам, чтобы даже слова никто не сказал. А так, мягко говоря, даже повезло немного, что у них в защите Хочолава и еще форму не набрали другие игроки.