Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 липня 2019, 10:48
12548
13

ХАЦКЕВИЧ: «Найпрекрасніше в футболі – це рахунок на табло»

Наставник «Динамо» зазначив, що його хлопці зіграли на морально-вольових якостях

| Оновлено 29 липня 2019, 10:48
12548
13
ХАЦКЕВИЧ: «Найпрекрасніше в футболі – це рахунок на табло»
dynamo.kiev.ua. Олександр Хацкевич
Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич на прес-конференції розповів про свої враження від перемоги в Суперкубку України над донецьким «Шахтарем» (2:1):
 
«Початок як першого тайму, так і другого був за «Шахтарем». В якійсь мірі ми неправильно розташовувалися. Але ми не могли планувати повністю контролювати м'яч: наше нинішнє функціональний стан поки не дозволяє нам володіти м'ячем так, як ми цього хочемо. Тим більше, в матчі з «Шахтарем» – у цієї команди більш технічні, більш швидкі футболісти, і це забезпечує «гірникам» швидший перехід від оборони до атаки. Крім того, ми самі собі створили перший момент, коли Миколенко віддав поперечну передачу, але, в підсумку, прекрасно зіграв Бойко.
 
Що стосується другого тайму, то скажу так: найпрекрасніше в футболі – це рахунок на табло. Ми проявили терпіння. Хлопцям так і сказав перед матчем: ми – володарі Суперкубка, і ми не маємо права віддавати те, що маємо. Тому в другому таймі хлопці дістали з себе характер, зіграли на морально-вольових якостях. Так, нам багато над чим треба працювати, але, в той же час, у нас є потенціал в плані посилення в атакуючій лінії – повернулися в стрій і скоро нам допоможуть Соль, Циганков. А є ще Русин, хоч у нього зараз невеликі проблеми зі здоров'ям.
 
До слова, сьогодні ми ризикували, випускаючи Вербича та Кадара – у них теж були певні проблеми зі здоров'ям. Однак нам треба якомога швидше через ігри набирати ігрові кондиції, покращувати взаєморозуміння на полі. У нас важкий графік. Ну а Вербич в першому таймі був найкращим в нашому складі – він і в обороні допомагав, і захисні порядки суперника напружував. Так, «Шахтар» більше володів м'ячем, але ми краще розпорядилися своїми гольовими можливостями. При цьому хотілося б, щоб і арбітр приймав правильні рішення...
 
У плані контролю м'яча хотілося б більш впевненого виходу з оборони. Крім того, в першому таймі Гармаш трохи неправильно розташовувався на поле. У перерві ми йому дали підказки, і в другому таймі він вже опустився нижче, заповнив простір між лініями. А потім ще й зробив те, що він вміє – увірвався з глибини, і це призвело до голу. Оцінити гру де Пени? У таку гру важко увійти. Але де Пена віддав гольову передачу, так що він зробив внесок в нашу перемогу».
 

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
lenares85
. Опять будем смотреть мучения в обороне и авось повезет в атаке.
DIiMax2
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
stopor2016
А лучшим был Бойко!!!
y-grec
Да? А я думал 7значная зарплата
Johnny92
Умовно, сага цього тренера ділиться на три категорії
1. Перемога за Суперкубок України - ПОВЕРНЕННЯ ФІЗРУКА
2. Перемога в очній дуелі з Шахтарем - ФІЗРУК «РАЗБУШЕВАЛСЯ»
3. Програш за чемпіонство, виліт з КУ і єврокубків - ФІЗРУК ВСРАВСЯ
Kevko
Очередной штамп или миф "о результате". Во всем мире болельщики платят деньги прежде всего за зрелище, за удовольствие, которое они надеются получить от игры. Хацкевич или не понимает этого, или говорит лишь бы что то говорить.
MisterSreda
Саш, хороший момент нормально уйти, кубок взял, игру настроить не получается сдай полномочия хорош нас мучать...
Stringer Bell
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
 « УАФ - М а ф і я »
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
cucumber
Браво, Александр Николаевич! Считаю нужно продлить с Вами контракт на улучшенных условиях.