Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

26 липня 2019, 16:00
Формула 1
Гран-прі Німеччини 2019. Вільна практика
Гонка завершена
Формула 1
| Оновлено 30 липня 2019, 00:12
5241
0

Гран-прі Німеччини. Драма Феттеля, боротьба Феррарі і Ред Булла

Прев'ю етапу Формули-1 в Німеччині

| Оновлено 30 липня 2019, 00:12
5241
0
Гран-прі Німеччини. Драма Феттеля, боротьба Феррарі і Ред Булла
formula1.com

Гран-прі Німеччини

Дивна річ, але гонка в Німеччині зазвичай не викликає великого ажіотажу місцевої публіки. Незважаючи на присутність в Формулі-1 Мерседеса, а також 4-кратного чемпіона світу Себастьяна Феттеля і великих автоспортивних традицій, етапи в Німеччині постійно знаходяться під загрозою виключення з календаря, а також не радують власників автодрому в Хоккенхаймі хорошим прибутком.

Гонки в Великобританії і Німеччині йдуть одна за одною, і той же Феттель точно не має такої ж шаленої популярності, яка є на батьківщині у Льюїса Хемілтона. Для пілота Феррарі майбутній домашній етап буде надзвичайно важливим вже не з турнірної точки зору, а скоріше з психологічної. У минулому році, маючи чудові шанси на чемпіонство, спад Феттеля почався саме після гонки в Німеччині, де пілот впевнено лідирував, але допустив помилку на вологій трасі і вилетів.



Судячи з усього, Себастьян до сих пір не прийшов до тями і продовжує раз по раз допускати грубі помилки. З огляду на форму Феррарі, навряд чи Феттель зможе претендувати на перемогу в неділю, але вболівальники чекають від нього хоча б одного просто якісного пілотажу на високому рівні.

Мерседес перший, а хто другий

Мерседес в Великобританії мав беззаперечну перевагу і привіз черговий переможний дубль. Сама по собі яскрава гонка не скасовує того факту, що Льюїс Хемілтон і Валттері Боттас легко поїхали від суперників, давши зрозуміти, що доля Кубка конструкторів вже вирішена.

Конфігурація траси в Хоккенхаймі схожа на аналогічну в Сільверстоуні, тому знову чекаємо бою напарників по Мерседесу. Перешкодити може хіба що погода. Зараз в західній Європі дуже жарко, а мотори Мерседеса, як це було видно в Австрії, не люблять спеку. Інше питання, що в неділю обіцяють зниження температури, і в цій ситуації змінити розклад сил може хіба що дощ.



У чемпіонаті склалася ситуація, коли на перший план виходить не боротьба за титули, а бій Феррарі і Ред Булла. Останні 2-3 гонки показують, що Бики вже швидше Скудерії, і команда має намір довести це в Німеччині. В Ред Буллі впевнені, що трек підходить характеристикам боліда і вони готові підтвердити, що є другою силою в Формулі-1.

Загальний залік

Валттері Боттас відстає від напарника на 39 очок, але заявляє, що здаватися не збирається. На думку фіна, у нього перед Хемілтоном є одна велика перевага - жага перемог. Боттас в порівнянні з напарником ще нічого в Ф-1 не досяг, тому буде працювати набагато старанніше. Будемо сподіватися, що так і станеться і в кінці сезону у нас все ж з'явиться інтрига в боротьбі за титул.



Що стосується третього місця, то на нього націлені Ферстаппен, Феттель і Леклер. Шарль Леклер вже в Німеччині має шанс обійти напарника за кількістю набраних очок.

Розклад заїздів

П'ятниця

Перша практика - 12:00 - 13:30

Друга практика - 16:00 - 17:30

Субота

Третя практика - 13:00 - 14:00

Кваліфікація - 16:00 - 17:00

Неділя

Гонка - 16:00

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.