Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3389
4

Олексій АНДРОНОВ: «Динамо має шанси пройти Брюгге»

Відомий російський журналіст дав прогноз на матчі кваліфікації Ліги чемпіонів

Олексій АНДРОНОВ: «Динамо має шанси пройти Брюгге»
Sport.ua. Олексій Андронов
Відомий російський коментатор і журналіст Олексій Андронов оцінив результати жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, згідно з якими київське «Динамо» зіграє з бельгійським «Брюгге».
 
«Брюгге» - досить досвідчений клуб, який останнім часом регулярно грав в Лізі чемпіонів. Правда, результати там були зовсім різні ... Проте, з огляду на прихід тренера Філіпа Клемана, який в минулому році став чемпіоном Бельгії з «Генком», до цього суперника потрібно поставитися надзвичайно серйозно.
 
«Динамо» має шанси пройти бельгійців. У киян буде трохи більше ігрової практики до початку протистояння. З огляду на те, що перший матч буде проходити в Брюгге, динамівцям важливо буде включитися в гру з першої хвилини, з першої миті цього протистояння. Ніякого вичікування бути не може. Кияни повинні почати диктувати свою волю супернику протягом обох матчів, інакше пройти буде складно.
 
Що стосується, футболістів «Брюгге», то чув, що зараз всі виділяють Соболя. Але я думаю, що час якогось аналізу по позиціях ще не настав. Для «Динамо» важливіше до 6 серпня свою гру підготувати в першу чергу, а не сильно думати про те, як зіграє «Брюгге». Мені здається, кияни повинні грати на перемогу і в виїзному матчі. Необхідно показувати впевненість у власних силах, а не займатися математикою і підрахунком м'ячів на чужому і своєму полях.
 
У чомусь це пара схожа на ту пару, яка грала в попередньому раунді: «Ференцварош» - «Лудогорець». Болгари також здавалися більш досвідченими, вони пограли в єврокубках, в тому числі і в Лізі чемпіонів. Але підопічні Сергія Реброва зіграли від себе і добилися того результату, який був потрібен. Думаю, динамівцям потрібно взяти приклад з команди свого колишнього наставника», - підкреслив Андронов.
 
Перший матч третього відбіркового раунду ЛЧ «Динамо» проведе 6 серпня, у відповідь - 13 числа того ж місяця.

 

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 16 квітня 2024, 05:20 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Циганков зацікавив два європейські гранди
Футбол | 15 квітня 2024, 14:22 6
Циганков зацікавив два європейські гранди

«Баварія» і «Барселона» хотіли б отримати українця до складу своїх команд

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
ти в параші своїй давай експерди. Динамо це фарм-клуб Колоса. Яким чином це бідне створіння пройде великий клуб Брюгге. Дорога закрита в кубки.