Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:30
4843
0

UFC. Олексій Олійник – Уолт Харріс. Прогноз і анонс на бій

Черговий турнір UFC пройде в ніч на неділю в Техасі

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:30
4843
0
UFC. Олексій Олійник – Уолт Харріс. Прогноз і анонс на бій
YouTube
В рамках вечора UFC on ESPN 4 в ніч з 20 на 21 липня відбудеться бій росіянина Олексія Олійника (57–12–1) і американця Уолта Харріса (12–7, 1 NC). Початок поєдинку в суперважкій вазі очікується не раніше 07:00 ранку неділі за київським часом. Він буде транслюватися на ESPN і UFC TV.
 
Другий за силою бій турніру пройде в андеркарді головного поєдинку вечора Рафаель Дос Аньос (Бразилія) – Леон Едвардс (Мексика).
 
Загальна статистика росіянина Олійника в UFC налічує шість перемог при трьох поразках. До квітня 2019 року Олексій йшов на серії з двох дострокових перемог, які були здобуті в стартових раундах боїв з Джуніором Альбіні і Марком Хантом. Незважаючи на програш технічним нокаутом Алістару Оверіму в Санкт-Петербурзі трьома місяцями раніше, 42-річний росіянин виходить в октагон на свій 71-й бій. Який, за словами самого бійця, цілком може стати його останнім виходом в клітку. Цікаво, що деякий час він займався в одному залі з майбутнім суперником.
 
Олексій Олійник: «Уолт Харріс – дуже сильний хлопець, у нього хороший лівий хук і лівий кік. Більшість своїх перемог він здобув нокаутом. Основна проблема для мене полягає в тому, що я навчав його техніці захисту від проходів в ноги і від задушливих прийомів. Це робить бій набагато складнішим для мене. Але я сподіваюся, що ми покажемо відмінний поєдинок, а потім знову станемо друзями і продовжимо спільні тренування. Я не знаю, коли піду на пенсію. Може наступний бій стане останнім або я зможу ще пару раз битися в октагоні. Фізично я відчуваю себе добре, але іноді втомлююся емоційно, після своїх боїв».
 
36-річний Уолт Харріс повернувся в октагон в травні цього року. Заплутана історія із забрудненими добавками завершилася дискваліфікацією американця на чотири місяці, завдяки чому він виступив на UFC Fight Night 151 в Оттаві, де впевнено переміг в першому ж раунді українського дебютанта Сергія Співака, який, щоправда, виступав під прапором Молдови. До цього Харріс перебоксував Даніеля Шпіца і Андрія Орловського, проте остання перемога була анульована.
 

Прогноз на бій
 
Харріс вважається фаворитом бою і повинен відстоювати свою репутацію, трохи заплямовану недавнім допінговим скандалом. Перемога йому дозволить серйозно піднятися в рейтингу важкого дивізіону. А ось Олійника, схоже, чекають серйозні роздуми про дату завершення кар'єри.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Уолта Харріса.
Микола Степанюк
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.