Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 18 липня 2020, 19:07
1987
0

UFC. Рафаель Дос Аньос – Леон Едвардс. Прогноз і анонс на бій

Турнір UFC on ESPN 4 відбудеться в Сан-Антоніо 21 липня

| Оновлено 18 липня 2020, 19:07
1987
0
UFC. Рафаель Дос Аньос – Леон Едвардс. Прогноз і анонс на бій
UFC
В ніч з 20 на 21 липня в американському місті Сан-Антоніо, штат Техас, відбудеться турнір UFC on ESPN 4. У головному бою вечора Рафаель Дос Аньос (28-11) зустрінеться з Леоном Едвардсом (17-3).
 
Екс-чемпіон UFC у легкій вазі Рафаель Дос Аньос проводить другий поєдинок за два місяці. У травні 34-річний бразилець зустрічався з непростим суперником, Кевіном Лі. Тоді Дос Аньос у впевненому стилі переміг міцного американця. Рафаель вже більше 10-ти років виступає в UFC і за цей час досяг вершини - чемпіонства в легкій вазі. Але два роки тому Дос Аньос вирішив перейти на категорію вище.

Підписуйтеся на канал >>> SPORT.UA в YOUTUBE

У напівсередній вазі у Дос Аньоса все йде непогано. За два роки Рафа провів 6 боїв - 4 перемоги, 2 поразки. Обидві поразки чемпіонам - Колбі Ковінгтону в бою за тимчасовий чемпіонський пояс і чинному володарю титулу Камару Усману. Хоча бій з Усманом був ще до того, як він став чемпіоном.
 
Рафаель досить технічний боєць. Він може проводити поєдинки як в стійці, так і в партері. У нього відмінне бразильське джиу-джитсу і грепплінг. Функціональна підготовка також на найвищому рівні. У легкій вазі Дос Аньос був потужним бійцем, але в напівсередній категорії йому не вистачає фізичних даних. З великими бійцями типу Ковінгтона і Усмана у бразильця були великі проблеми. Незважаючи на це, в разі кількох перемог поспіль Дос Аньос знову зможе вийти на титульний бій. Але перспектив стати чемпіоном в цій категорії у нього небагато.
 
Англійський боєць ямайського походження Леон Едвардс є ще одним топовим бійцем дивізіону, який знаходиться в кроці від титульного поєдинку. 27-річний англієць має вражаючу серію з 7-ми перемог. Причому в останніх двох боях Едвардс перемагав таких майстрів як Дональд Серроне і Гуннар Нельсон. Останній раз Едвардс програвав аж у 2015-му році Камару Усману.

Едвардс відомий тим, що в березні 2019 року провів бій на одному турнірі з одіозним Хорхе Масвідалем. Тоді після турніру, в якому обидва спортсмени здобули перемоги, між ними відбулася перепалка, в результаті Хорхе завдав кілька ударів Едвардсу. Леону потрібна перемога над Дос Аньосом, після якої він може вимагати не стільки чемпіонський поєдинок, а бій зі своїм кривдником, Масвідалем.
 
Сильна сторона Едвардса - його ударна техніка, але протягом кар'єри він підтягнув й інші аспекти в ММА. У бою з відмінним борцем Нельсоном, Едвардс не боявся йти в боротьбу і мав там досить переконливи вигляд. Едвардс, як і Дос Аньос, рідко нокаутує своїх суперників. У британця хороше кардіо і функціональна підготовка.
 
Прогноз на бій
 
По котируваннях букмекерів, невеликим фаворитом є Едвардс. Англієць молодший і має хорошу серію перемог. Тоді як Дос Аньос чергує перемоги з поразками. З іншого боку, опозицію цих бійців порівнювати не варто. Дос Аньос в кожному поєдинку зустрічається з топовим суперником, тоді як Едвардс лише підбирається до них. Обидва спортсмени частіше проводять всю дистанцію поєдинку, виснажуючи суперника. Навряд чи варто очікувати швидкого фінішу і на цей раз. Функціонально обидва готові відмінно. На стороні Едвардса значна перевагу в зрості - 188 сантиметри проти 173 у бразильця. Це може стати важливим фактором у бою.
 
Рекомендована ставка - перемога Дос Аньос за очками.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Срна зізнався, чому Шахтар не призначить тренером Григорчука або Вернидуба
Футбол | 26 квітня 2024, 23:52 9
Срна зізнався, чому Шахтар не призначить тренером Григорчука або Вернидуба

Даріо вважає, що в Україні складно знайти коуча під «шахтарський футбол»

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.