Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 16 липня 2019, 20:48
5074
2

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ: «Аталанта - крок вперед для мене»

Український хавбек - про перехід в «Аталанту»

| Оновлено 16 липня 2019, 20:48
5074
2
Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ: «Аталанта - крок вперед для мене»
ФК Аталанта Бергамо. Руслан Малиновський

Сьогодні Руслан Малиновський офіційно став гравцем «Аталанти». Український півзахисник прокоментував свій перехід:

«Я дуже щасливий перейти в цей клуб. Клуб з дивовижними уболівальниками. «Аталанта» провела відмінний сезон, а я постараюся допомогти команді стати краще в наступному. Сподіваюся все буде добре.

Я думаю, що для мене це крок вперед. Можу сказати, що «Аталанта» - це топ-команда в Італії на сьогоднішній день. Вони довели це в сезоні, що завершився. Думаю, ми зможемо досягти хороших результатів у сезоні 2019/20.

Бергамо - дуже гарне місто. У клубу прекрасна база, де є все для тренувань, вдосконалення і відновлення. Я хочу продемонструвати свої найкращі якості, щоб команда добилася позитивного результату.

Я люблю швидкий футбол, тому вибрав «Аталанту», яка грає в комбінаційний футбол з швидким просуванням м'яча. Тут інтенсивний футбол, з хорошим пресингом. Моя філософія сходиться з філософією клубу.

Багато людей кажуть, що Джан П'єро Гасперіні - великий тренер. Я хочу з ним зустрітися і переговорити. Андрій Шевченко і його італійські помічники в збірній України розповідали мені про нього. Він великий тренер, з ним можна робити кроки вперед, як і з командою.

Я хочу зайняти з «Аталантою» якомога вище місце в турнірній таблиці серії А, пройти груповий етап ЛЧ і виграти Кубок країни. Хочу грати повні матчі і допомагати команді. Буду наполегливо працювати кожен день, щоб робити команду краще».

Олег Дідух Джерело: YouTube
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 9
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Степанов
Аталанта не простая итальянская команда! В городе есть самое главное, болельщики! И стадион они заполняют всегда!!!! Они могут ждать, и надеяться! И вот сегодня команда играет в Лиге Чемпионов! Руслан может и должен занять место в основном составе! Так и будет. Город прекрасен, Милан рядом
D.Lanskoy
Рад за Руслана, только немного тревожно, Аталанта - это как до недавнего времени Тоттенхем в АПЛ, команда крепкая, но никогда не добивается ничего существенного, сейчас на 3 месте, но в следующем сезоне усилились Интер и Милан, есть еще Рома и Лацио, конкуренция будет очень сильной, а еще придется на 2 фронта играть - и в Кальчо, и в Лиге чемпионов, что-то мне подсказывает, что Аталанта в этом сезоне сдаст.