Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

12 липня 2019, 16:00
Формула 1
Гран-прі Великобританії 2019. Вільна практика
Гонка завершена
Формула 1
| Оновлено 12 липня 2019, 12:51
2495
0

Хемілтон і Мерседес готові знову домінувати, очікування від Ред Булла

Прев'ю етапу Формули-1 у Великобританії

| Оновлено 12 липня 2019, 12:51
2495
0
Хемілтон і Мерседес готові знову домінувати, очікування від Ред Булла
twitter.com/f1

Мерседес має намір повернутися до домінування в Англії

Після нудного Гран-прі Франції Формулі-1 вдалося порадувати вболівальників відмінною гонкою в Австрії. Правда, не варто чекати, що тепер Ред Булл нав'яже боротьбу Мерседесу і почне регулярно боротися за перемоги. Навіть в австрійській команді не зовсім розуміють, як вийшло випередити Мерседес і Феррарі, тоді як німецька команда мала великі проблеми з мотором.

Льюїс Хемілтон і Валттері Боттас не могли використовувати двигун на повну потужність через перегрів, і саме це дозволило Бикам перервати переможну серію противника. Експерти схиляються до думки, що Гран-прі Великобританії на трасі Сільверстоун пройде зі звичним домінуванням Мерседеса. Напевно надзвичайно мотивованим буде Льюїс Хемілтон, який в минулому сезоні на домашній трасі не міг поборотися за перше місце через помилку Кімі Райкконена, який вибив британця з треку. Хемілтон в разі перемоги стане рекордсменом - 6 тріумфів на Сільверстоуні немає ні у кого.

twitter.com/f1

З огляду на характеристики траси, яка відмінно підходить Мерседесу, можна очікувати гарної гонки для команди.

У Феррарі вже заявили, що навряд чи досягнуть успіху і зможуть боротися за перемогу, так як трек не підходить боліду, але команда привезе якісь оновлення машини, щоб почати скорочувати відставання. Що стосується Ред Булла, то питання залишаються. Несподіваний успіх на специфічної трасі в Австрії підняв планку очікувань, але, ймовірно, розраховувати на більше, ніж боротьба з Феррарі за подіум не слід.

twitter.com/f1

Втім, Бики обіцяють встановити деякі оновлення на болід. Не виключено, що такими темпами Ред Булл відсуне Феррарі на роль третьої за силою команди.

Нові контракти в Макларені. Сільверстоун залишається в Ф-1

У перерві між двома етапами ніяких гучних подій не було, хоча поступово починається сезон переходів і команди думають про новий чемпіонат. Головним залишається питання Макса Ферстаппена і його можливого трансферу в Мерседес, однак в Ред Буллі впевнені, що на сезон-2020 пілот точно залишиться. Тим часом контракти до кінця наступного року продовжили гонщики Макларена Ландо Норріс і Карлос Сайнс.

Якщо не враховувати Феррарі, де договори на новий сезон мають Феттель і Леклер, то Макларен першим офіційно оголосив про пілотський склад. В цілому, видно, що у британців все налагоджується, тому дивуватися продовженню молодої пари гонщиків не варто. Подивимося, чи вистачить у Макларена сил боротися до кінця сезону за 4-е місце Кубка конструкторів.

twitter.com/f1

Крім того, контракт продовжив і автодром в Сільверстоуні, який приймає Гран-прі Великобританії. Були побоювання, що гонка нинішнього року може стати останньою для траси, яка організовувала найперший етап Формули-1 в 1950 році, але керівництво серії поки тримає свою обіцянку і не виключає історичні автодроми на догоду новим трекам.

Правда, все ще під питанням гонки в Монці і Мехіко, що не мають контрактів на 2020 рік. І якщо Монца дійсно історичний трек і домашня траса для Феррарі, то Мехіко цілком може втратити своє місце, хоча сам по собі автодром класний і постійно дарує цікаві гонки. Нагадаємо, перестановки в календарі відбуваються через появу в 2020 році нових етапів в Нідерландах і В'єтнамі. Так як збільшення кількості гонок не буде, то кому-то доведеться піти.

Загальний залік

Гонка в Австрії дозволила Валттері Боттасу трохи скоротити відставання від Льюїса Хемілтона, але цього все ще недостатньо, щоб чинити тиск на британця, який готується домінувати у себе вдома. Третє місце загального заліку після феєричного минулого етапу займає Макс Ферстаппен, а ось пілоти Феррарі поки тільки задовольняються 4-5 позиціями.

Розклад заїздів

П'ятниця


Перша практика - 12:00 - 13:30

Друга практика - 16:00 - 17:30

Субота

Третя практика - 13:00 - 14:00

Кваліфікація - 16:00 - 17:00

Неділя

Гонка - 16:00
 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.