Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 липня 2019, 20:29
9617
7

ЛИСЕНКО: «Стратегія Setanta Sports – не конкурувати з ТК Футбол»

1 серпня в Україні розпочинає мовлення новий спортивний телеканал

| Оновлено 10 липня 2019, 20:29
9617
7
ЛИСЕНКО: «Стратегія Setanta Sports – не конкурувати з ТК Футбол»
Детектор медіа. Марія Лисенко
Як уже повідомлялося, 1 серпня в Україні розпочинає мовлення спортивний телеканал Setanta Sports. Детальніше про це розповіла керівниця каналу Setanta Sports в Україні Марія Лисенко:
 
«Ще в 2012 році був запущений канал Setanta Sports для ринків країн СНД, без України і Росії... Тоді у нас був такий набір прав і так склалися зірки. На цих ринках було менше конкуренції. Таким чином, для десяти країн ми почали мовлення в 2012 році. А в 2014 році вийшли на країни Балтії. І тоді ж запустили другий канал Setanta Sports+.
 
Безумовно, на український ринок ми дивилися завжди, але з різних причин відкладали цей вихід. Робота з нашими 13 країнами була досить складною. Адже в 2014–2015 роках пройшла економічна криза. Та й самі країни досить специфічні – Таджикистан, Туркменістан. Ми завжди жартували: до наших 13 країнам потрібно додати чотирнадцяту України, щоб піти від цієї «чортової дюжини».
 
Якраз в кінці минулого року нам вдалося купити права на Англійську прем'єр-лігу, і з цього все почалося. Ми підібрали інші види спорту. Ми розуміємо, що футбол – це головне для українського ринку. Англійська прем'єр-ліга вписалася ідеально, адже це кращий національний чемпіонат у світі. У фіналі Ліги чемпіонів і Ліги Європи в минулому сезоні було чотири англійські команди – це також говорить про те, що рівень англійського футболу – найвищий в світі. Також в англійських клубах грають українці Олександр Зінченко і Андрій Ярмоленко, що теж додає інтерес. Права на АПЛ придбали на три сезони.
 
Наша стратегія – не конкурувати з «Футболами» у футбольній ніші. Також у Megogo є права на чемпіонати Іспанії, Німеччини, Франції. Футбольна ніша не є стратегічною метою і в інших країнах. Наші канали мультиспортивні, ми транслюємо кращі світові ліги з баскетболу, хокею (ліги NBA, NHL). Також плануємо показувати в Україні UFC, який з кожним роком все більш цікавий аудиторії, і «Формулу-1», у якій теж є свій глядач. Ми вважаємо, що саме така комбінація різних і кращих трансляцій цих видів спорту дозволить нам зайняти свою нішу в Україні. З моменту запуску каналу наші права в Україні будуть повністю ексклюзивними.
 
Студії не входять в наші плани. А з приводу програм, то вони входять в пакет трансляцій. Це буде програма превью, огляд і журнал ліги. Озвучувати ці програми ми будемо в Україні. Бельгійського чемпіонату у нас немає. Крім Англійської прем'єр-ліги у нас будуть два англійських кубка, Чемпіоншип і буде Шотландська прем'єр-ліга. П'ять турнірів – цього достатньо. Ми хочемо, щоб українські глядачі дізналися про наш бренд і полюбили його. Хочемо сформувати лояльну аудиторію. Далі ми будемо дивитися, в якому ключі розвиватися і які види спорту пропонувати нашим глядачам».
 
Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дубль Фодена. Ман Сіті розгромив Брайтон і вийшов на друге місце в АПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 23:59 1
Дубль Фодена. Ман Сіті розгромив Брайтон і вийшов на друге місце в АПЛ

Кевін Де Брюйне вперше в АПЛ забив гол головою

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 31
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Anatolii Savchenko
Круто ще б написали як можна буде підключити і скільки буде коштувати від мінімального до преміума зовсім було б чудово
Denmark1107
Насправді, це буде круто. Setanta канал є на переглядових сайтах інтернету.
А як буде з ТБ трансояцвєю? Потрібно якесь пояснення.
Скажімо, у мене супутникове TV, з платними каналами і шаровими. Тут як?
Vladislav Pohily
Я не проти UFC чи Формули 1, але краще б купили права на WTA тур.
AlexDSan
Наша мета не конкурувати з аналами, а знищити їх! Так було б правильніше