Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок африканських націй
|
3421
0

Мадагаскар – Туніс. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу КАН-2019

Відкриття урниру – Мадагаскар спробує зробити сенсацію в протистоянні з Тунісом

Мадагаскар – Туніс. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу КАН-2019
BBC
У Четвер 11 липня відбудеться заключний матч 1/4 фіналу Кубка африканських націй. Дебютант турніру, команда Мадагаскару зустрінеться з традиційно сильним Тунісом. Гра пройде в Каїрі. Початок матчу о 22:00 за Києвом.
 
Фаворитом цього матчу (що логічно) є Туніс. Команда в 2004-му році стала переможцем Кубка африканських націй, після цього жодного разу не виходила в півфінал турніру. Зараз «карфагенські орли» мають хороші шанси пройти далі. Хоча на цьому турнірі підопічні Алена Жиресса не вражають своїми результатами.
 
Туніс був одним із головних фаворитів КАН-2019 ще до старту турніру. Але на груповому етапі команда зуміла зайняти лише друге місце в своїй групі. У не найсильнішому квартеті (Малі, Ангола, Мавританія) тунісці не здобули жодної перемоги, але цього результату вистачило, щоб посісти друге місце.
 
В 1/8 фіналу тунісці також мали проблеми. У матчі з Ганою команда мала всі шанси здобути мінімальну перемогу, але на останніх хвилинах пропустила гол. У підсумку зуміла пройти суперника лише в серії пенальті (5:4). Форма збірної Тунісу і її лідера Васбі Хазрі явно не в кращому становищі. Тому яскрава і завзята команда Мадагаскару цілком може створити сенсацію.
 
Мадагаскар в дебютному своєму турнірі дивує з позитивного боку. Скромна команда потрапила в одну групу з Нігерією, Гвінеєю та Бурунді і виграла її! Причому підопічні Ніколя Дюпюї обіграли Бурунді (1 0), а в останньому турі впевнено розібралися з Нігерією (2:0). У плей-оф команда також провела серію пенальті. Тут також схожа ситуація з Тунісом. До останніх хвилин команда Мадагаскару вела в рахунку, але пропустила. Незважаючи на це, мадагаскарці зібралися з силами і здобули перемогу.
 
Збірна Мадагаскару не боїться авторитетів, грає в атакувальний футбол і є однією з найбільш забивних команд турніру. Практично в кожному матчі на рахунку футболістів по два м'ячі. У матчі з не дуже результативним Тунісом у Мадагаскару з'являється хороший шанс. А те, що команда не буде боятися номінального лідера, і так ясно.
 
Букмекери називають Туніс фаворитом. Перемога «орлів» оцінюється коефіцієнтом 1.82. На Мадагаскар можна поставити з показником 5.65.
 
Орієнтовні склади:
 
Мадагаскар: Адрієн, Разаканантенаіна, Фонтен, Метанір, Андріанаріманана, Номенджанахарі, Абель, Момбріс, Андріаціма, Андріамаціноро, Амада.
 
Туніс: Хассен, Брон, Мер'я, Хаддад, Кечріда, Мсакні, Сассо Ф., Скіра, Чаалалі, Хеніссі, Хазрі.

 

11 липня, четвер

Мадагаскар – Туніс
Каїр. «Аль-Салам». 22:00
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.