Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 11 липня 2019, 09:39
10247
11

Дерев'янченко може боксувати за титул. Суперником стане Головкін

Лев Кравців в передчутті класної бійки і, можливо, ще одного українського чемпіона

| Оновлено 11 липня 2019, 09:39
10247
11
Дерев'янченко може боксувати за титул. Суперником стане Головкін
Boxing Scene. Сергій Дерев'янченко

Ситуація для Сергія Дерев'янченка, навіть в статусі офіційного претендента на титул, здавалася не дуже вигідною. Скрізь, де він міг наблизитися до поясу – Сауль Альварес, якому абсолютно не цікавий українець. Мексиканцю потрібно відбивати 300 мільйонів, вкладених в нього DAZN, і поєдинки з такими хлопцями, як Дерев'янченко, фінансово не вигідні. Здавалося, що шансів поборотися за титул дуже мало, але втрутилися хлопці з IBF і все стало налагоджуватися.

Що трапилося?

Сауль Альварес має на руках всі значущі пояса середньої ваги, крім пояса WBO. IBF зажадала від свого чемпіона провести захист проти обов'язкового претендента українця Сергія Дерев'янченка, на що не отримала жодної відповіді.

Крайній термін для мексиканця – 15 червня. Ні до, ні після призначеної фінальної дати, команда Сауля не розпочинала переговори з Дерев'янченком, а також ніяк не реагувала на лист від Федерації. Не було ні прохань перенести захист, ні інших новин.

IBF чекає вже майже місяць з моменту останньої дати і ще довше з моменту відправлення листа команді, але Альварес і його представники ніяк не реагують на цю вимогу. Тепер Федерація може відібрати у мексиканця титул і розіграти його в поєдинку між Дерев'янченком і Головкіним.

Чому Дерев'янченко ясно, а причому тут Головкін?

Зараз Сергій – офіційний претендент на цей пояс в середній вазі. Друге місце в рейтингу – вакантне, а ось третім йде Геннадій Головкін. Логічно, що саме ці два боксери повинні розіграти титул, в тому випадку, якщо IBF забере його у Альвареса.

Геннадій, в принципі, не пішов далеко на задній план в рейтингах, тому після повернення і перемоги над Роллсом, цілком логічно, що саме він – один із претендентів на пояс. Ще один цікавий момент: Головкін і Дерев'янченко могли зустрітися ще коли казахстанец був чемпіоном світу.

Boxing Scene. Геннадій Головкін

Тоді українець активно наближався до статусу претендента і навіть пропонував бій, але Головкін вибрав більш грошові варіанти з Альваресом (що логічно), і спочатку відбоксував внічию, а потім програв.

Дерев'янченко може стати чемпіоном?

Це цілком ймовірно. Альварес зараз зовсім не думає про цю вагову категорію, що дивно. Ще недавно Сауль говорив про абсолюта, до якого йому не вистачало всього перемоги над Андраде, а тепер заглядає аж на дві категорії вгору – на бій проти Сергія Ковальова.

Контракт з DAZN явно веде Канело не тим шляхом, по якому йому хотілося б. Його команда каже, що бій з Головкіна можливий тільки в тому випадку, якщо казахстанець завоює пояс чемпіона світу, але є інформація, що стрімінгова платформа затвердила для Альвареса два суперника: Ковальов або GGG. Сауль і зовсім хотів зустрітися з більш легким суперником, але компанію, яка платить йому 300 мільйонів за кілька боїв, таке не влаштувало.

Поєдинок з Головкіним – очевидний мегафайт, в якому обидва будуть якісно лупити один одного, хоч в поєдинку з Роллсом Геннадій і не вразив. Бій з Ковальовим – супервиклик. Канело вже піднімався на одну категорію вгору для бою з набагато більшим суперником, але той не зумів протиставити такому майстерному супернику нічого і програв достроково.

Ковальов теж не той, що був кілька років тому, але він ще більший, сильніший і після останньої перемоги, впевненіший.

Дерев'янченко ж це все не стосується. Здається, IBF на його стороні і обійти бій з ним не вийде. Або Канело доведеться битися з Головкіним, який не матиме пояса, при цьому втративши і IBF, або з величезним Ковальовим, також втративши пояс. Тоді буде шанс повернутися і спробувати забрати пояс у Головкіна або Дерев'янченко, і у Андраде.

Проблема Альвареса якраз в величезному контракті, з яким прийшли і величезні зобов'язання. Сауль міг і провести бій з Дерев'янченком, але DAZN це не потрібно, значить доведеться відмовитися.

У Сергія же з'являється ще один реальний шанс. Головкін не такий гарний на ногах, як Джейкобс, але все ще володіє міцними руками і підборіддям. У поєдинку з Роллсом здалося, що не таким міцним, як в поєдинках з Альваресом, але ті кілька пропущених ударів в результаті не привели ні до чого, так що доводиться лише чекати і сподіватися на бій Дерев'янченко – Головкін.

Перемога над Геннадієм відкриє перед українцем величезні грошові можливості ще для парочки боїв точно і, головне, принесе йому заповітний пояс чемпіона.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 10
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andy Chak
Думаю даже в таком состоянии Головкин выглядит предпочтительней Деревянченко. Все-таки техника и опыт с годами не уходят. Возможно скорость реакции и сила удара уже не те, но все равно опасны вкупе с вышеизложенным. Хотя если бой состоится, то это действительно будет зрелище, панчеры обое, так что можно ожидать всего)))
Senator
Сумбурно, конечно. Но, думаю, против Головкина шансов очень мало...
sv_2000
Млин... Так суммарно написано )))
igor-trener
бой покажет кто лучший
хороший будет вечер если состоится
Ajvar
"Канело вже піднімався на одну категорію вгору для бою з набагато більшим суперником"
Лооо.. пи..р! Этот соперник вообще-то был обязан платить неустойку за вес выше установленного в контракте с Канело. ТАк что насколько он там большим был - это вопрос, но наш Лёня кравцив нормальный текст не напишет.
DKTheBest2
GGG не стоит рано списывать.
Sergio
Что-то посмотрел я последние несколько боев Дерева и думаю что ГГГ его на голову сильнее
RoNIkyo
А как в списке не может быть 2 номера? Я что-то не понимаю, разве тот, кто идет за первым не становится автоматически вторым? Или боксеров часто по голове бьют, поэтому у них такое может быть.