Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 09 червня 2019, 15:56
9551
1

Головкін виніс Роллса без шансів. Чекаємо на його третій бій з Канело

Лев Кравців чекає на третій бій між GGG і Канело, але в перемогу Геннадія вірить не дуже

| Оновлено 09 червня 2019, 15:56
9551
1
Головкін виніс Роллса без шансів. Чекаємо на його третій бій з Канело
facebook.com/gggboxing

Тільки не кажіть, що ви вірили в другій апсет поспіль. Звичайно ж, не вірили. Всі ці історії про блискавки та снаряди, які ніколи не б'ють в одне й те ж саме місце дуже застосовні до боксу. Випадок з Руїсом – рідкість, тому й цінується так високо.

Якщо у випадку з Енді його перемогу можна пояснити непоганими боксерськими навичками самого Руїса, то перемогу Роллса не можна було б пояснити нічим.

Самий звичайний канадський боксер, який б’є таких же як він, але частіше слабших бійців, і набиваючи цим свій рекорд. Ні в якому разі не хочемо дорікнути Стіву в цьому, адже він так заробляє на життя, але в суперники Геннадію він не годився зовсім.



Головкін, підписавши контракт з DAZN і новим тренером, повинен був робити красиво. Вийшло. Сказати, що Джоннатон Бенкс приніс казахстанцеві щось нове, мабуть, не можна. Він не став майстром захисту корпусом, на кшталт Альвареса, не почав наносити по тисячі ударів за бій або працювати від суперника.

Загалом, це був той же Головкін, з часом трохи кращою роботою корпусом. Але Бенкс ніколи не був геніальним тренером і тим більше чарівником, щоб з такого вікового бійця зробити щось нове. Воно й не треба було: Гена трохи більше бив, трохи краще йшов, традиційно пропускаючи час від часу дурні удари, але якщо потрапляв, то вже не відпускав.

Роллс навіть пробував огризнутися і кілька разів дістав іменитого візаві, але голова Головкіна все ще міцна, а удари у відповідь все ще летять точно в ціль. Стів до останньої секунди намагався відбиватися. Часом не тільки аби як, а з реальним наміром потрапити, але він майже завжди не встигав на цілу секунду, а в бою з таким монстром це вічність.

Як підсумок, фірмовий лівий свінг в голову, похитнув канадця і тут казахстанец вже не відпустив. Кілька ударів і точний лівий боковий – на рахунок «дев'ять» Роллс все ще намагався знайти руками канати і мало не випав за них.

Так все і повинно було статися, інакше хлопці, які підписали дорогий контракт з Головкіним, збожеволіли б.

Що далі?

Цим питанням задавалися всі, включаючи репортера в рингу, який спілкувався з Геннадієм. Той сказав, що всі знають, який єдиний бій йому цікавий – з рудим мексиканцем потрібно закінчувати трилогію, інакше навіщо ось це все. Логічно.

Адже всі результати Альвареса в боях з Головкіним постійно з легким присмаком неточностей. Здавалося б, нічия і перемога, чого там доводити? А ні, величезна частина фанатів вважає Головкіна переможцем другого (програного) бою. Достатня кількість говорить про дві перемоги, відібрані у Гени. Саулю, який претендує на одноосібне панування в цій та найближчих категоріях, приймати таке не з руки.

Чи буде третій бій? А навіщо тоді вони виконали цей шлях? Всі дії DAZN спрямовані саме на це. Вони повинні до кінця контракту, в разі постійних перемог Альвареса, виплатити йому понад 300 мільйонів доларів. Треба ж їх звідкись брати. А тут постійно касовий поєдинок лежить прямо перед вами.



Навряд чи ми побачимо щось принципово нове в черговій серії трилогії. Альварес точно досяг піку свого розвитку і не навчиться чомусь новому, як, власне, і Головкін. Далі підуть деталі по техніці і тактиці ведення чергового поєдинку.

Проблема обох і, більшою мірою, Головкіна в дубових підборіддях бійців. Вони били один одного два поєдинки і нічого. У третьому щось зміниться або якщо організм одного з них дасть збій, або якщо вдасться зловити суперника несподіваним ударом. Більшою мірою для Гени, так як за очками йому перемогу ніколи не віддадуть. Адже дуже люблять Альвареса судді, як би він не бився, причому не важливо хто в протилежному кутку. Навіть Мейвезер від цього злегка постраждав.

Тому, з одного боку, абсолютно зрозумілий бій, в якому навряд чи хтось впаде, а значить і навряд чи отримає перемогу хтось, чиє волосся не рудого кольору. А з іншого боку, такий поєдинок не може бути не організований. Просто тому що дуже яскраво і якісно хлопці луплять один одного. На це люблять дивитися люди, а Головкін і Альварес не заспокояться, поки однозначно не визначать, хто ж з них кращий.

Лев КРАВЦІВ

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 23
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

ОФІЦІЙНО. УАФ дискваліфікувала провідного гравця Шахтаря на 2 матчі
Футбол | 19 квітня 2024, 20:58 70
ОФІЦІЙНО. УАФ дискваліфікувала провідного гравця Шахтаря на 2 матчі

Зубков отримав покарання за грубу гру

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ajvar
Отправьте Кварцива на пенсию уже. Что бы ни случилось, он будет рассказывать "низшим" о том, что они должны были это знать так, как знал он!
Вместо того, чтобы нормально сделать обзор!
Между прочим, у канадца были шансы, когда во 2-м раунде он минуту избивал голову Головкина, а тот не мог мобрать силы для быстрых резких ударов в ответ.
"Без шансов"... Без шансов, что ты поумнеешь, клоун.