Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Вімблдон
|
3438
3

Еліна СВІТОЛІНА: «Я можу відмінно грати на траві, відчуваю себе краще»

Українська тенісистка з перемоги стартувала на Вімблдоні

Еліна СВІТОЛІНА: «Я можу відмінно грати на траві, відчуваю себе краще»
WTA. Еліна Світоліна
Перша ракетка України Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу над Дарією Гавриловою в першому колі Вімблдону. Також українка поділилася очікуванням від майбутньої гри другого кола проти Маргарити Гаспарян.
 
«Зараз кожна тенісистка в формі. У наші дні у всіх є тренер з фітнесу, ментальний тренер, у всіх по 20 тренерів. Ось чому кожна знаходиться в бойовій готовності, щоб обіграти тебе, коли ми виходимо на корт. Це дуже важко і до цього потрібно бути готовою, потрібно бути готовою до будь-яких випробувань.
 
У минулому році я виступила на Вімблдоні не дуже добре, але за рік до цього показала відмінний результат. Думаю, що я можу відмінно грати на траві. Мені просто потрібно бути дійсно сфокусованою на тому, що я повинна робити на корті. Для мене дуже важливо концентруватися на кожному матчі і не забігати наперед.
 
Якщо говорити про майбутній поєдинок з Маргаритою Гаспарян, то зараз я відчуваю себе трохи більше готової. Я відчуваю себе краще. Мені краще вдалося відновитися після моєї травми, так що я відчуваю себе краще фізично. Подивимося, як я буду себе почувати в день гри, але в будь-якому випадку я постараюся зіграти якось інакше на прийомі і на подачі. Поки план такий. Я ще поговорю з моїм тренером і він, напевно, перегляне, що я робила не так в тій грі. Це був досить завзятий матч, в кінці все вирішив тільки один брейк, я наробила якихось дурних помилок, як завжди», - сказала Світоліна.
 
Матч другого кола Світоліна - Гаспарян відбудеться 3 липня.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Elis
Давай, Еля! Ми віримо в тебе!!!
CCGrass Grass
Искусственная трава для тенниса.
www.grass.kiev.ua
Hottabych
«Я могу отлично играть на траве, чувствую себя лучше» сказала Элина после 1 выигрыша.Ой,я опять чувствую боль в колене,спине и т.д скажет Элина после проигрыша