Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 29 червня 2019, 12:01
6811
6

Бельтран зустрінеться з Коммі, а переможець виходить на Ломаченка

Лев Кравців анонсує бій, який потрібно подивитися навіть особистим фанатам Василя Ломаченка

| Оновлено 29 червня 2019, 12:01
6811
6
Бельтран зустрінеться з Коммі, а переможець виходить на Ломаченка
Top Rank

28 червня в США класний бокс – Реймунд Бельтран боксуватиме проти Річарда Коммі. Навіть якщо ти дивишся тільки поєдинки українських боксерів, подивитися цей бій варто, адже переможець вийде на Василя Ломаченка.

Що це за бійці?

Раймундо Бельтран – колишній чемпіон світу в легкій вазі за версією WBO і просто крутий мужик. Знаєте, ось ці історії, коли боксер завойовує пояс для дочки. Коли в рингу нещадно рубиться з опонентом, а в житті він простий мужик, який живе для своєї сім'ї. Ось це все – про Бельтрана.

Поясом WBO Раймундо володів недовго. У лютому 2018 року він завоював титул у яскравій бійці проти Паулу Мозеса, а вже до кінця року довелося титул віддавати – Хосе Педраса виявився краще, як боксер, перемігши Бельтрана за очками. Після того бою Педраса віддав пояс Ломаченку в дуже напруженому для обох поєдинку, а Бельтран нокаутував до цього непереможного японця і знову вийде в титульному бою.

Річард Коммі – ганський легкоатлет-нокаутер. Він весь час був десь поруч з топ-рівнем і все ніяк не міг до нього дістатися. У лютому 2019-го Річард вийшов на поєдинок проти росіянина Чаніева і очікувано переміг. Іса не створив Річарду ніяких проблем, але нокаутувавши суперника в другому раунді, ганець зламав руку.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸s from today's #CommeyBeltran Weigh In ⚖️

A post shared by Top Rank Boxing (@trboxing) on

 

Проблема полягала не тільки в травмі, а й в тому, що поєдинок проходив за титул IBF, якого не вистачає в колекції Ломаченка і українець підписав і з Чаніевим, і з Коммі попередні контракти на бій. Тепер же об'єднання поясів стало неможливим.

Чемпіон проти колишнього чемпіона. Хто ж переможе?

Поєдинок очікується жаркий. Обидва бійці зовсім не майстри оборони, але як не крути, у всіх компонентах саме нинішній чемпіон виглядає краще.

Коммі потужніший. Причому, не тільки Бельтрана, але і більшості легковаговиків. Ось саме з ним бій Теофімо Лопеса було б цікаво подивитися, тому що поки, задираючий Ломаченка Лопес, б'є лише малюків. Річард вищий суперника всього на два сантиметри, але різниця в розмаху рук більше, ніж відчутна –10 сантиметрів.

Удар Річарда, однозначно, сильніший. Він завершив 25 боїв достроково з 28, в той час, як Бельтран виграв 36 поєдинків і лише 22 його суперника не дочекалися гонга. Різниця принципова. Як і в поразках. У той час, як претендент програвав вісім разів, чемпіон – два. При цьому, Коммі – жодного разу достроково, а ось Раймундо не почув фінальний гонг двічі.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never doubt Ray Beltran 👀 What a comeback! #CommeyBeltran | TOMORROW 📺: @ESPN 10PM ET

A post shared by Top Rank Boxing (@trboxing) on

 

Проте Бельтран точно буде пробувати нав'язати свою гру: ближня дистанція і багато ударів. Працювати здалеку для нього не вигідно, адже дістати такого довгорукого опонента буде непросто. Якщо вийде пройти обстріл важкими ударами – буде інтрига і цікаво. Ні – значить, буде яскравий нокаут. Коммі, в основному, вирубає красиво.

Причому тут Ломаченко?

Василь Ломаченко чесно розповів про свою мету – стати абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі. Так, тут йому не комфортно, але саме тут вже є два пояси і на горизонті третій. Вже зібравши тут повну колекцію, можна йти туди, де зручно – в попередню категорію і там спробувати провернути це ж ще раз.

Команда Ломи перед поєдинком Коммі і Чаніева зробила дуже розумно, уклавши контракти з обома бійцями. Тоді пояс WBC числився за Майкі Гарсією, який все ніяк не міг визначиться з ваговою категорією і попереду маячив лише IBF, який розігрували ці двоє.

Травма Коммі сплутала всі карти. Поки той лікувався, Майкі залишив пояс WBC і рада асоціації вирішила дати можливість українцю поборотися за їх пояс. Василь розумів, що, зробивши вибір в сторону одного з поясів, переговори по поєдинку за наступний можуть розтягнуться на декілька років. Але потім з'явився суперник – Люк Кемпбелл і відкрилася перспектива побитися там, де Ломаченко давно хотів – в Англії.

Коммі не став відмовлятися від бою з українцем, сказавши, що хоче отримати розкачку після травми і до зими буде готовий. Бельтран – хороший варіант. Він зовсім не схожий на Василя, як і всі, але може влаштувати гарне випробування.

Таким чином, якщо все складеться, і Вася переможе Кемпбелла, завоювавши титул WBC, далі на черзі буде стояти саме Річард Коммі. Ну, або Раймундо Бельтран, яка різниця, правильно?

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 0
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Образився на Олександра? Дюбуа дав пораду Ф'юрі на бій з Усиком
Бокс | 18 квітня 2024, 15:15 0
Образився на Олександра? Дюбуа дав пораду Ф'юрі на бій з Усиком

Колишній суперник українця порадив пробивати по корпусу

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
Будет договорная ничья, что-бы против Васи выйти вдвоем.
Ajvar
Бельтран точно не будет боксировать с Ломой ибо ПЕРЕВЕСИЛ ЛИМИТ и пояс НЕ ПОЛУЧИТ.
Лев Тупцив в своем стиле.
Олександр Кузьмицький
Причём здесь чемпионство? Бельтран ведь не сделал вес, поэтому априори не может стать чемпионом.
vizuals
Вважаю, буде "очковий")) бій. Невеличка перевага на боці Коммі, якому віддадуть перемогу по баллах.
Мистер Нокаут
У Комми руки длиннее не на 10, а на 7 см. Уровень оппозиции этих бойцов не сопоставим вообще, Бельтран например проиграл по очам Кроуфорду, а Комми из 30 боев 15 провел с местными бойцами из Ганы где и набил себе статистику, единственному нормальному сопернику в карьере Истеру он проиграл по очкам, потом сразу же проиграл Шафикову. https://www.youtube.com/watch?v=k7IZ2O2cx-Q