Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

28 червня 2019, 16:00
Формула 1
Гран-прі Австрії 2019. Вільна практика
Гонка завершена
Формула 1
| Оновлено 28 червня 2019, 11:58
2633
0

Гран-прі Австрії. Шанс для Феррарі і Ред Булла, прогрес Макларена

Прев'ю етапу Формули-1 в Австрії

| Оновлено 28 червня 2019, 11:58
2633
0
Гран-прі Австрії. Шанс для Феррарі і Ред Булла, прогрес Макларена
formula1.com

Гонка у Франції вийшла, напевно, найнуднішою в нинішньому сезоні, а ось етап в Австрії може бути цікавішим. В Австрії саме коло набагато коротше і є досить багато прямих (і всього 10 поворотів), що має скоротити дистанцію між командами.

Мерседес, ймовірно, все ще буде лідирувати, але Феррарі за рахунок потужного мотора напевно зуміє скласти куди більшу конкуренцію, ніж у Франції. Не здивуємося побачити настільки ж щільну боротьбу, яка була в Канаді. У Мерседесі все зрозуміло з Льюїсом Хемілтоном, який після не впевненого старту чемпіонату зараз знову вийшов на звичний рівень і переграє чергового напарника.



А ось Валттері Боттасу пора включатися і показувати себе, адже відставання насправді не така вже велике - 36 очок. Один умовний сход Хемілтона - і Боттас вже поруч. Згадаймо, що в минулому році Австрія вийшла для Мерседеса провальною, і обидва гонщики Мерседеса до фінішу не дісталися.

Феррарі привезла на минулий етап невдалі оновлення, але команда обіцяє не здаватися і в Австрію привезе ще один пакет оновлень машини. Поки все це не приносить результат, однак на таких трасах Скудерія так чи інакше повинна конкурувати з Мерседесом.



Що стосується Ред Булла, то Бики на домашній трасі навряд чи зуміють повторити свій минулорічний результат і здобути перемогу. Поки що Ред Булл відстає, але Феррарі не так вже далеко попереду.

Макларен

Не можна не звернути увагу на прогрес Макларена. Команда останні роки перебувала в кризі, а в керівництві говорили про 5-10 сезонів до повернення на топ-рівень. Про топ-рівень зараз, звичайно, мова не йде, але британці такими темпами цілком здатні поборотися з Рено за 4-е місце в Кубку конструкторів.

Мотори Рено поки не можуть конкурувати з Мерседесом і Феррарі, проте принаймні не ламаються так часто, як це було в минулому сезоні. З надійністю французи попрацювали, а потужності поки вистачає, щоб навіть в кваліфікаціях вивозити на 5-6 місця. Та й над аеродинамікою Макларен, схоже, добре попрацювали. Крім того, пілоти Ландо Норріс і Карлос Сайнс показують себе дуже добре, особливо юний Норріс, для якого це перший сезон в Ф-1.



Поки що для Макларена рік складається досить позитивно, і якщо продовжаться такі ж стабільні виступи, то можна чекати цікавої боротьби з Рено і іншими середняками.

Розклад заїздів

П'ятниця

Перша практика - 12:00 - 13:30

Друга практика - 16:00 - 17:30

Субота

Третя практика - 13:00 - 14:00

Кваліфікація - 16:00 - 17:00

Неділя

Гонка - 16:00

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини
Футбол | 23 квітня 2024, 19:32 11
Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини

Очікується, що проти «Реал Сосьєдад» зіграє Кепа Аррісабалага

Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс
Футбол | 23 квітня 2024, 23:59 34
Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс

Команда Артети святкувала найбільшу перемогу в історії стосунків між цими колективами

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.