Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 лютого 2020, 12:36
3244
0

КЛЕБЕР: «З Пеєвим побився через те, що був молодий і гарячий»

Екс-форвард «Динамо» згадав скандальну бійку з партнером по команді

| Оновлено 03 лютого 2020, 12:36
3244
0
КЛЕБЕР: «З Пеєвим побився через те, що був молодий і гарячий»
ФК Палмейрас. Клебер

Георгій Пеєв розповідав, що Клебер ззаду напав на нього на парковці. Вважалося навіть, що Пеєв пішов з «Динамо» через бразильця, але сам Клебер цю версію спростовує.

«Бійка з Пеєвим? У будь-якому колективі такі речі трапляються. Нам, бразильцям, які потрапили в незнайомий світ, було вкрай важко в Україні в плані адаптації. Набагато складніше, ніж хорватам, сербам, румунам і болгарам, чиї мови хоч якось схожі з російським. Вивчити російську мову бразильцям нереально. Англійської ми не знали. У плані комунікації ми були ізольовані. Напруження в групі неминуче виникають, бо день за днем ​​ми знаходимося разом на тренуваннях, ведемо конкуренцію, ніхто не хоче поступатися. Це звичайна практика в будь-якому клубі, де багато іноземців з різною культурою. Кожен хоче завоювати своє місце.

З приводу Пєєва. Він для мене залишився людиною, якого я дуже люблю і поважаю. Бійка виникла через те, що я був запальний і гарячий. Він теж молодий. Слово за слово, і зчепилися. Але я не злюся на Пєєва - навпаки, поважаю його як професіонала і як людини», - сказав Клебер

Клебер виступав в «Динамо» з 2004 по 2008-й рік. У складі «біло-блакитних» двічі вигравав чемпіонат України - в 2003/04 і 2006/07 роках.

Читайте також: Клебер: «Найсильніший гравець Динамо? Шовковський»

 

 

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.