Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
| Оновлено 20 червня 2019, 12:59
2323
0

Богдан БОНДАРЕНКО: «У Мінську буде всього три спроби»

Український стрибун у висоту веде підготовку до Європейських ігор 2019

| Оновлено 20 червня 2019, 12:59
2323
0
Богдан БОНДАРЕНКО: «У Мінську буде всього три спроби»
Facebook. Богдан Бондаренко
Український стрибун у висоту Богдан Бондаренко, який тривалий час не виступав на змаганнях, перед стартом на Європейських іграх в Мінську розповів:
 
«Звичайно, були думки про завершення кар'єри. Я вже приміряв на себе інші заняття та професії. Але вірив, що не дарма весь цей час тренувався і що зможу вийти на ті результати, які я показував. Ще в Токіо-2020 потрібно обов'язково виступати, а вже після дивитися на форму: чи зможу я боротися за медалі. Якщо ні, то це стає нецікаво. Які професії приміряв? Різні (посміхається). Скрізь завжди присутній спорт, легка атлетика, Україна. Вважаю, що я досить багато дізнався і розумію в цій сфері, і я можу тут бути корисними. А йти в якийсь бізнес – не те.
 
До чемпіонату світу (у вересні) повернеться Мутаз Баршим з Катару. Він був травмований. Ось він найсильніший зараз стрибун. Є італійці, китайці, японці, які готові показувати результат. Зараз в нашому виді багато однакових результатів високого рівня – в районі 2.30–2.31 м, і кожен може боротися за медаль. Такий висоти буде достатньо, щоб виграти в Мінську, а може, і менше – 2.25–2.28 м. Починати ж будемо з 2.15–2.20 м.
 
Буде трохи інша система проведення змагань. Це щось абсолютно нове. Якщо раніше ми могли робити три спроби на кожній висоті, то тут їх буде три всього, і висоту можна взяти будь-яку. Це більш тактичні змагання. Я не можу робити багато спроб: відчуваю біль в стопі. Люблю оптимально робити три. Ці змагання зроблені неначе для мене! Коли зрозуміли, що буде такий формат, звичайно, бажання брати участь з'явилося. Але тоді ще не з'явився результат. А потім вже так склалося, що зміг потрапити. Що для мене велика честь. Така динамічна легка атлетика, сподіваюся, вдихне життя в цей вид спорту».
 
 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.