Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 19 червня 2019, 21:05
8603
13

Мауро ТАССОТТІ: «Миколенку ще рано грати за Мілан»

Легендарний захисник висловився з приводу можливого трансферу

| Оновлено 19 червня 2019, 21:05
8603
13
Мауро ТАССОТТІ: «Миколенку ще рано грати за Мілан»
ФК Динамо Київ. Віталій Миколенко

Легенда «Мілана», а нині асистент Андрія Шевченка в збірній України Мауро Тассотті поділився своєю думкою з приводу інтересу «Мілана» до захисника «Динамо» Віталія Миколенка:

- Миколенко - дуже цікавий хлопець, він ще молодий. Він почав грати за «Динамо» в минулому році і є прогресуючим футболістом, роль якого на полі поки що складно визначити, адже він може зіграти і на лівому фланзі, і в центрі захисту. В даний момент ми з Шевченком використовуємо його на лівому фланзі оборони, але мені здається, що у Миколенка є відмінні якості, щоб грати центрального захисника в тактичній схемі з трьома гравцями на цій позиції.

- Він готовий до італійського чемпіонату, чи поки ще незрілий?
- В італійській лізі, тим більше в такій команді, як «Мілан», є свої нюанси. Але Миколенко - це хороша перспектива, і у нього є все, щоб прогресувати. Але на даний момент я не думаю, що він готовий грати за таку команду, як «Мілан». Йому всього 20 років. Особисто я був би радий побачити його гру в італійському чемпіонаті, тому що це дозволило б йому рости і розвиватися швидше, враховуючи, що наша ліга повністю відрізняється від української. В українській Прем'єр-лізі мало матчів високого рівня. А якщо ви не граєте в таких поєдинках, то вам важко рости.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexey Antonenko
Милан сейчас от Динамо отличается только пропиской.
Comrade Me
По уровню чемпионатов и перспективам роста мастерства тут и сравнивать нечего, абсолютно разный уровень.
Другое дело, что не хотелось бы, чтобы парень годик погрел лавку и вернулся или поехал из Милана в аренду в чемпионат не лучше нашего.
Так что Мауро Тассотти по сути прав.
VolodymyrF
Коли останній раз Мілан вигравав Серію А? А хоча б грав у Лізі Чемпіонів? 9 і 6 років тому???
Я до того, що Миколенко гідний нормальної команди, а не цієї мєрди!
Kevko
Нынешний Милан - откровенно посредственная команда итальянского чемпионата. И пока особых перспектив не видно. По факту речь идет о команде-середняке чемпионата, причем долговременном.
Условия для прогресса молодого игрока в УПЛ несравнимо худшие. Молодым, если есть возможность, нужно переходить в более сильные чемпионаты. При этом они должны быть психологически, ментально, интеллектуально готовыми к адаптации в новой среде, к интенсивной работе в условиях жесткой конкуренции