Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 18 червня 2019, 16:11
7088
18

Бірмінгем. Ястремська зазнала поразки від Гьоргес

Третя ракетка України вдруге програла німкені

| Оновлено 18 червня 2019, 16:11
7088
18
Бірмінгем. Ястремська зазнала поразки від Гьоргес
j48tennis.net. Даяна Ястремська
Третя ракетка України Даяна Ястремська (№35 WTA) програла стартовий поєдинок одиночного розряду на трав'яному турнірі серії Прем'єр у Бірмінгемі.
 
У матчі першого кола 19-річна тенісистка поступилася в трьох сетах німкені Юлії Гьоргес (№19 WTA).
 
Бірмінгем. Перший раунд
Даяна Ястремська (Україна) - Юлія Гьоргес (Німеччина) - 6:4, 4:6, 3:6
 
Даяна непогано почала матч, відігравши близько 50 хвилин на високому рівні. У неї виходило непогано приймати потужну подачу Гьоргес, іноді навіть першу. Більш того, німкеня в стартовому сеті подавала нижче свого звичного рівня.
 
У другому сеті українка довгий час вела з брейком, але, як це часто буває останнім часом, не втримала перевагу. У Юлії прорізалася перша подача і Даяна знітилася. Олів'є Женом намагався її завести, говорив, що у неї все вийде і потрібно в це тільки вірити. Але бійцівських якостей сьогодні бракувало, та й помилок вистачало.
 
У третій партії більш досвідчена Гьоргес мала велику перевагу і зробила на один брейк більше. Торішня чвертьфіналістка йде далі, а Даяна продовжить виступи в парному розряді, де ще раз зустрінеться з німкенею 
 
У другому колі Гьоргес змагатиметься проти Євгенії Родіної з Росії (№76 WTA).
 
 
Це шоста поразка Ястремської в дев'яти матчах проти тенісисток з топ-20.
 
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vladlen
Даяна наступает на одни и те же грабли, полтора сета полная доминация, а потом начинается не понятно что. На Гергес больно было смотреть, но Даяна собственноручно вернула ее в игру, и немка свое уже не отдала. Теперь Уимболдон и надежда, что там ей все таки повезет с жеребьевкой.
Stanislav Matusevych
Я давно говорю, что хороший психолог в команде каждой теннисистки топ-100 не менее нужен, чем хороший физио. Очередное стопроцентно ментальное поражение Даяны. И пока не видно, чтобы велась какая-то серьезная работа по умению находить выход из таких внезапных выключений. Они, правда, за год стали случаться реже. чем раньше. Значит, что-то все-таки делается. Но если уж провал происходит - поражение неизбежно. Увы.
sv_2000
Что-то расстраивает Даяна..... Не вижу в этом году прогресса.... Все то же и все также.... Бамц-бамц, пока летит - все норм, чуть не пошло, и сушим весла.... Нет у Даяны запасных методов.... И технический и тактический арсенал ограниченный.
vizuals
Тещо виробляла ДАяна у 3 сеті, не піддається розумінню - гра рівня ITF. Гергес грала погано, а в Даяни взагалі кожен 2-1 удар йшов в молоко. Це трава, тут іноді навіть топові теннісісткі - не фаворити проти середнячек, які вміють рухатися по травці.
vit-2
Дуже жаль що знову Даяна наступила на ті самі граблі. Навіть не хочеться нічого писати...
П.с. Цікаво чи може Даяна попросити вайлд-кард у організаторів прем'єру в Істборні? Чи їй Страсбург-2 не треба перед самим шлемом?
Uria Lug
Позорище!!! Иметь в кармане победу и так безславно профукать. Короче она Королёва первых туров и первых сетов. Первое она проигрывает, а вторые она выигрывает, а дальше ноль. Научили бы её с начала подачи подавать, а потом уж можно в бассейн и воду набивать.