Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
2517
0

БРОДСЬКИЙ: «В планах є повернути Будівельник в Суперлігу»

Президент ФБУ - про поповнення Суперліги

БРОДСЬКИЙ: «В планах є повернути Будівельник в Суперлігу»
fbu.ua

Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський прокоментував включення в Суперлігу клубу «Прометей», а також розповів про подальші плани по розширенню.

«На жаль у Суперлізі Парі-Матч в наступному сезоні у нас буде 9 команд, хоча хотілося повернутися до 12. Але після кризи 2014 року дуже тяжко все йде. Ми втратити Маріуполь, який, я маю надію ми повернемо скоро, втратили Донецьк. Крим пішов, ну і з грошима стало набагато важче. Тож кожна команда для нас – це добре».

«Новачок Суперліги Прометей команда амбітна і з хорошим бюджетом, яка вже підписала захисника збірної України Дениса Лукашова. Він повертається до України, також кілька гравців перейшли з Хіміка. Тож у них є амбітні плани. Старий зал, в якому 6 років грала команда Дніпро-Азот, вони відроментували – він у чудовому стані. Тепер вони звернулися, щоб ми домовилися з FIBA-Європа про їх участь у Кубку Європи. У них є діти, інфраструктура, Володимир Дубінський фанат баскетболу, всюди їздить з командою, як колись я це робив, але зараз я вже не встигаю нікуди. Для мене головне, щоб наші 18 збірних грали».

«Думаю, Прометей буде претендувати на медалі і дай нам Боже ще кілька команд. У нас є плани повернути Будівельник до Суперліги Парі-Матч. Також в Рівному будується зал, Кам’янському допомагають місто і область. Вони добудують там свій зал, який буде, як в Запоріжжі, на 3 тисячі. Рівному Держава надала вже 90 мільйонів і маємо надію, що за два роки там буде зал. Інфраструктура там вся готова, тож буде арена, будуть і грощі і буде командв у Суперлізі. Також Тернопіль, Житомир та Хмельницький почали будівництво. Ми створюємо нові комфортні умови для розвитку баскетболу, адже це наше головне завдання», - сказав Бродський.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Плей-оф НБА. Бостон без Михайлюка обіграв Маямі, Кліпперс приборкав Даллас
Баскетбол | 22 квітня 2024, 08:42 1
Плей-оф НБА. Бостон без Михайлюка обіграв Маямі, Кліпперс приборкав Даллас

Зіграно чергові матчі першого раунду нокаут-стадії

Букмекери назвали ще одного несподіваного претендента на трансфер Довбика
Футбол | 23 квітня 2024, 03:55 0
Букмекери назвали ще одного несподіваного претендента на трансфер Довбика

Найбільш вірогідним наступним клубом у букмекерських контор є Челсі, далі – Арсенал...

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.