Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 14 вересня 2019, 11:48
4935
0

Тайсон Ф'юрі – Том Шварц. Прогноз і анонс на бій

Циганський король проведе черговий поєдинок вранці 16 червня в Лас-Вегасі

| Оновлено 14 вересня 2019, 11:48
4935
0
Тайсон Ф'юрі – Том Шварц. Прогноз і анонс на бій
Twitter. Ф'юрі і Шварц
В ніч з 15 на 16 червня в Лас-Вегасі на арені MGM Grand пройде боксерський поєдинок, в якому на рингу зустрінуться екс-чемпіон світу в суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі (27–0–1, 19 КО) і німець Том Шварц (24–0, 16 КО). Поєдинок розпочнеться не раніше 07:00 за київським часом.
 
Бекграунд
 
Ситація в суперважкому дивізіоні вкрай заплутана. Сенсаційна поразка Енді Джошуа від Енді Руїса призвела до плутанини в рейтингах супертяжів. Топ-трійка Джошуа, Уайлдер і Ф'юрі тривалий час уникала зустрічей один з одним. І ось, 1 грудня 2018 року в складному поєдинку Тайсона Ф'юрі і Деонтея Уайлдера була зафіксована рідкісна для боксу нічия. Експерти і публіка зажадали повторного бою, але поки домовитися знову промоутери не зуміли.
 
Уайлдер провів 18 травня бій з Домініком Бризіла і виніс того з рингу в першому ж раунді. Настала черга «Циганського короля» виходити на ринг. Тренер Тайсона Ф'юрі зізнався, що Шварца вони вибрали спеціально з прицілом на повторний бій з Уайлдером, нібито Шварц володіє такими ж габаритами, як і Уайлдер.
 
25-річний Том Шварц не має поразок у професійній кар'єрі (24 перемоги за 6 років кар'єри). Але нема й досвіду поєдинків з бійцями топ-рівня. Шварц вже виходив на ринг цього року 2 березня і здобув перемогу над хорватом Крістіаном Крстачічем технічним нокаутом у 2-му раунді. Це буде перший поєдинок Шварца в Америці. Більшість боїв він провів удома в Німеччині з маловідомими суперниками. Двічі в кар'єрі суперник Ф'юрі успішно виступав за межами Німеччини, в Чехії.
 

Цитати перед боєм
 
Тайсон Ф'юрі: «Сім місяців поза рингом – довгий час. Я сподіваюся, що буду активний протягом наступних шести місяців, тому що це жахливе відчуття – сидіти склавши руки і чекати коли тобі організують бій. 12-раундовий бій з Уайлдером не надав мені особливої ​​впевненості. Навпаки, я трохи розчарований, тому що думав, що розберуся з ним за 6 раундів. Я міг тоді краще виступити.
 
Ви думаєте, що я повинен дивитися відео боксерів? Зав'язуйте! Ви хоч розумієте, кому це говорите? Ви розмовляєте з королем! Я прорахую його через п'ять секунд після початку першого раунду. Ось, що я роблю: прораховую своїх суперників. Вже на самому початку бою я буду знати про нього все, що мені треба».
 
Том Шварц: «Я дивився всі бої Тайсона Ф'юрі, а деякі навіть переглядав. У нього нестандартна техніка, і він дуже швидкий для своїх габаритів. Але справа в тому, що я збираюся побити Тайсона Ф'юрі так само, як 86 років тому Макс Шмелінг побив Джо Луїса. Ф'юрі говорив, що піде на пенсію в разі поразки? Якщо він дійсно так сказав, то я буду радий допомогти йому в цьому».

Церемонія зважування
 
Ваги під Ф'юрі показали 119,3 кг, а Шварц важить 111,4 кг.


Дуель поглядів
 
Британець і німець влаштували веселе шоу. Кривлятися вміють обидва.



 

Прогноз на бій
 
Швидше за все, переможе Тайсон Ф'юрі. Для нього це повинен бути рядовий поєдинок, тоді як для Шварца це перший виїзд до Америки, плюс перший суперник з топ-п'ятірки. Ф'юрі потрібна впевнена перемога, на зразок такої як Уайлдер переміг Бризіла. Припустимо, що Ф'юрі відправить опонента в нокаут в середині бою.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Тайсона Ф'юрі.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Раян може здивувати проти Хейні. Але наразі він – тотальний аутсайдер
Бокс | 19 квітня 2024, 13:42 2
Раян може здивувати проти Хейні. Але наразі він – тотальний аутсайдер

Так низько шанси на перемогу Гарсії ще не оцінювались

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.