Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 15 червня 2019, 20:31
5437
13

Україна програла Словаччині в останньому матчі Золотої Євроліги

Перше місце в групі А посіла Чехія, яка пробилася до фінального етапу турніру

| Оновлено 15 червня 2019, 20:31
5437
13
Україна програла Словаччині в останньому матчі Золотої Євроліги
CEV
Жіноча збірна України сьогодні у Словаччині зіграла свій шостий і заключний матч групового турніру «Золотої Євроліги». Для того, щоб посісти перше місце в групі А нашій команді треба було виграти з будь-яким рахунком або взяти хоча б дві партії.
 
Гра вийшла для підопічних Гарія Егіазарова дуже непростою. Перший сет українські волейболістки програли у впертій боротьбі 27:25. Потім гості зуміли зібратися на другу партію і виграли її 21:25.
 
Здалося, що в грі настав перелом на нашу користь, але, на жаль, в третьому сеті волейболістки Словаччини знову виявилися сильнішими 25:20. Тепер доля матчу і підсумкового першого місця вирішувалася у четвертій партії. Якщо збірна України його програвала, то вона  позбувалася лідерства у групі і втрачала путівку до фінального етапу.
 
До середини партії господарі майданчика були попереду 15: 9, а потім розрив в рахунку збільшився до семи очок 17:10 і навіть до одинадцяти 23:12. У підсумку збірна України програла 25:14.
 
В іншому матчі групи А збірна Чехії перемогла Швецію 3:0 і посіла перше місце в групі А, завоювавши право виступати у фінальному турнірі «Золотої Євроліги».
 
Золота Євроліга. Жінки. 6-й тур
Група А. 15 червня
Словаччина - Україна
3:1 (27:25, 21:25, 25:20, 25:14)
Чехія - Швеція
3:0 (25:11, 25:20, 25:20)
 
Підсумкова турнірна таблиця в групі А:
1. Чехія 6 матчів, 4 перемоги, 2 поразки, 13 очок, співвідношення партій 14 - 8
2. Україна 6, 4, 2, 12, 14 - 6
3. Словаччина 6, 4, 2, 11, 13 - 10
4. Швеція 6, 0, 6, 0, 1 - 18
 
Результати всіх ігор українських волейболісток в групі А «Золотої Євроліги»:
15 червня Словаччина - Україна 3:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ruud
по глазам было видно, что проиграют, перепуганные по жизни, б*ть, когда уже появится дух победителей
Andy Chak
Нах грьобаного Єгіазарова із збірної, не вийти з 1-го місця з такої групи це позорище!!! А клуні, це взагалі мови нема, просто безхарактерні нулі!!! Шкода, що це в них у крові і нчіого не зміниться з часом!!!
Руслан Шевченко
Ладно давайте на эту ситуацию посмотрим еще и так. В последние годы столько практики на уровне сборных ни у мужской, ни у женской не было. А как Вы знаете в прошлом году были победителями этой лиги.
mah
Проиграли абсолютно ожидаемо и заслуженно. Вы всё видели: не было ни приема, ни подачи, ни защиты, ни нападения, ни блока. В Украине Немцева считается лучшей либеро, хотя играет очень посредственно - слабый прием и медленная в страховке и защите. Атака нормально проходила только первым темпом, так ведь приём отвратительный. А с двойки и четвёрки били то прямо в блок, то в аут, множество ошибок. Блок вообще только случайно был результативным. Собственно, таким составом нефиг делать в финальном этапе. Были бы Крайдуба, Кодола, Трушкина, Анисова, Перетятько, так может, и посопротивлялись. Так ведь не хотят играть за сборную, им, видите ли, отпуска захотелось. А этому Гарию тоже пофик, на Евро он их будто бы привлечет )) Да что им с Гарием там делать?? Уровень ведь дна против даже средних команд, не говоря про топов. Эти девчонки играли как могли. А тех, которые профилонили - гнать их в три шеи из сборной! Навсегда! Вместе с Гарием. Хуже не будет.
alexx
Клуши позорные. Одно расстройство было смотреть игру. Не заслужили выход в финальный турнир.
Ihor Uniiat
Trenery z postradyanskoho prostoru nadayutsya do zamitanya vulyc.