Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 13 червня 2019, 15:15
3764
1

Олександр СОПКО: «Збірна України робить історію»

Спеціаліст поділився думкою про виступ команди U-20 на ЧС-2019

| Оновлено 13 червня 2019, 15:15
3764
1
Олександр СОПКО: «Збірна України робить історію»
ТК Футбол. Олександр Сопко
Олександр Сопко поділився думкою про перемогу збірної України U-20 над Італією в півфіналі чемпіонату світу.
 
«Напевно, вперше за багато років за матчем молодіжки спостерігала така велика телеаудиторія. Це і зрозуміло - хлопці роблять історію. Вся країна за них переживала, як і напередодні за національну збірну в такому ж валідольному поєдинку з Люксембургом, - каже Олександр Сопко, переможець молодіжного ЧС-1977. - Після цього матчу багатьох хлопців знають і в обличчя, і по іменах, і хто на якій позиції грає. І не тільки у нас. Я розмовляв з директором академії "Шахтаря" Хорхе Раффом, і він каже, що навіть в Аргентині газети вийшли зі статтями про виступ збірної України на ЧС: з аналізом гри, з розбором гравців. Тобто до хлопців вже придивляються. Ну, молодіжні мундіалі - це завжди ярмарок талантів. Туди приїжджає багато скаутів і стежать за тим, як хлопці проявляють себе по ходу чемпіонату. Такі довгі турніри розкривають потенціал футболістів набагато краще, ніж окремі, навіть яскраві гри. І добре, що наші дійшли до такої стадії, - з кожною грою їх трансферна вартість зростає.
 
У матчі з італійцями дуже важливим моментом стало повернення Луніна і участь Попова, якого лікарі встигли відновити. Це додало впевненості всій команді, особливо грі в обороні, де Лунін був повним господарем "другого поверху". Ну і, звичайно, класний матч видав Кащук, абсолютно безболісно замінив Цітаішвілі на правому краю атаки. Але все-таки головна запорука успіху - це тренерська робота. Тактика з трьома центральними захисниками, яку застосовує Петраков, з кожною грою працює все краще і краще. Супернику не вдається до неї пристосуватися. Ми не тільки мало пропускаємо (3 м'ячі в 6 матчах турніру), У наших воріт в принципі створюється мало моментів. Це означає, правильно організована гра в обороні. Тренерський досвід Петракова дозволив йому вибрати стратегічно правильну тактику на турнір, підібрати під неї гравців, а головне - правильно розподілити фізичні сили команди», - вважає Сопко.
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Чемпіонат U19. Шахтар забив чотири м'ячі ЛНЗ
Футбол | 26 квітня 2024, 06:09 2
ВІДЕО. Чемпіонат U19. Шахтар забив чотири м'ячі ЛНЗ

«Гірники» без проблем розібралися із суперником

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорь Нестеренко
Сейчас все агенты и скауты европейских клубов находятся в Польше, благо ехать близко и не надо далеко летать! Теперь дело за "презиками" клубов, чтобы готовы были отпускать в Европу не ломя цену!