Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
6961
12

Андрій ПАВЕЛКО: «Збірна України U-20 творить диво»

Глава УАФ - про вихід збірної України U-20 у фінал чемпіонату світу

Андрій ПАВЕЛКО: «Збірна України U-20 творить диво»
УАФ. Андрій Павелко

Президент УАФ Андрій Павелко прокоментував перемогу збірної України U-20 над Італією (1:0) в півфіналі чемпіонату світу:

«Збірна України U-20 творить нове чудо і вперше в історії українського футболу виходить у фінал чемпіонату світу. Синьо-жовті добувають історичну перемогу над збірною Італії - 1:0. Україна дала справжній бій супернику, граючи в свій дисциплінований футбол до останніх секунд матчу.

Збірна переможців. Сьогоднішній півфінал, зокрема, скасований після перегляду арбітром відеоповтору гол італійців, в черговий раз доводить, наскільки важливу роль в сучасному футболі відіграє система VAR, яка скоро запрацює і в Україні.

Велика подяка і привітання всім уболівальникам, яку підтримують збірну в Польщі, футболістам і команді Олександра Петракова за історичну перемогу. Готуємося до фіналу. Слава Україні!».

Джерело Facebook
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ruud
так учись у них, студент
Vbolivalnyk-Peter
Бабло пацанам готуй!!! І немале!!!
rugby1970
Чудо - вопреки чудиле паделко!!!
Юрій Шолох
Обвиняющие в коррупции. Скажите пожалуйста - у вас доказательства есть? Если да, то идите в суд. Если нет - заткнитесь. Фейковых обвинений столько, что можно ноговориться, что, кто то из вас спит с животными. А попробуйте доказать обратное.
Ярослав Черняев
Вот интересно на Павелко гонят - коррупционер, взяточник и т.д. А при нем сборная впервые в финал ЧМ вышла. Что-то тут не сходится...