Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 08 червня 2019, 23:57
19787
46

Карпати обіграли Волинь і залишилися в УПЛ

Господарі закінчували матч в меншості, в кінці зустрічі вболівальники влаштували безлади

| Оновлено 08 червня 2019, 23:57
19787
46
Карпати обіграли Волинь і залишилися в УПЛ
fcvolyn.net

Після нульової нічиї в першому матчі плей-офф керманич «Карпат» Олександр Чижевський зробив лише одну зміну в стартовому складі своїх підопічних: замість Буська на поле вийшов Мірошниченко. Андрій Тлумак також обмежився однією ротацією, випустивши на поле Климця замість Западні.

Гості за потужної підтримки своїх вболівальників які масово завітали до сусіднього Луцька, активніше розпочали гру. Міг відкрити рахунок Кльоц, нанісши дальнього удару під поперечину і Неділько, не ризикуючи, перевів м’яч на кутовий. Потім несподівано втратив м’яч Неплях і Понде пробивав у ближній кут, проте досвідчений Неділько  знову рятує свою команду від неприємностей. А після дальнього удару вже захисник Неплях кинувся під м’яч, ліквідувавши загрозу.

«Волинь» при першій нагоді проводила стрімкі контратаки.  Небезпечно пробивав здалеку екс-карпатівець Бартулович, але вже Кучинський у падінні заволодів м’ячем. Згодом реальну нагоду відзначитись втратив Волошинович, який після пасу Кожанова пробивав у дальній кут, але м’яч від ноги партнера зрикошетив поруч з рамкою воріт.

В середині тайму «Карпати» заробили перспективний штрафний, але дальній удар Мякушка прийшовся поруч зі штангою. Підключився до атаки і захисник Мегреміч, але йому забракло влучності. Натомість зелено-білі заробили черговий стандарт, який чудово виконав Кльоц, пробивши у «дев’ятку» - Неділько лише поглядом супроводжував політ м’яча у власні ворота. Для Кльоца, до речі, це був перший гол у поточному сезоні.

Враховуючи результат першого галицько-волинського протистояння стало зрозуміло, що додаткового часу у Луцьку не буде. І господарі поля ще до перерви зуміли відновити рівновагу. Після навісної передачі Цюпи з лівого краю Мегреміч не зумів завадити екс-карпатівцю та кращому бомбардиру «Волині» Кожанову головою влучно пробити у дальній кут воріт суперників.

Другий тайм активніше розпочала вже «Волинь» і викликав пожвавлення на трибунах дальній удар Климця, але м’яч пролетів мимо рамки воріт. Підопічні Андрія Тлумака продовжували більше володіти м’ячем, але карпатівці досить впевнено перекривали всі підступи до своїх воріт і небезпечних моментів довгий час не виникало. Запам’ятався лише небезпечний удар Хагназарі, але м’яч прошмигнув вище воріт.

«Зелено-білі» поступово вирівняли гру і вже завершували атаки Понде та Мякушко, але і їм також забракло влучності. А після несподіваного для Кучинського удару Бартуловича м’яч влучив у поперечину воріт «Карпат». Ключовим моментом гри стало вилучення з поля капітана «Волині» Сімініна, який грубо зіграв проти Мякушка. Принагідно нагадаємо, що в Сімініна найбільша серед усіх гравців  кількість червоних карток за всю історію Прем’єр-ліги  - 9 вилучень з поля.

І «Карпати» могли швидко втілити свою чисельну перевагу у другий гол, але після кутового удару Онгли Гуцуляк пробив над поперечиною воріт. І все ж «леви» зуміли вийти вперед. Болденков збив у штрафному Кльоца і арбітр Максим Козиряцький без роздумів вказав на «позначку». Понде чітко реалізував пенальті, пробивши під руками Неділька.

Під кінець матчу арбітру довелося зупинити гру через густий дим, який  поплив на поле з трибун найактивніших вболівальників «Волині». Після відновлення гри «Волинь», граючи у меншості, так і не зуміла створити гольові моменти. Натомість «Карпати» знову забили гол. Після передачі Мякушка до воріт рвався Дебелко, м’яч відскочив до неприкритого Мірошниченка і Денис сходу пробив у верхній кут – 3:1.

Згодом матч знову було зупинено після того, як на поле вибігли вболівальники «Волині». Суддям довелося терміново заховатися у підтрибунному приміщенні, а футболісти залишилися чекати їх на полі. Арбітри так і не повернулися на поле і матч на цьому було завершено. Тож «Карпати» у західному дербі зберегли за собою прописку у Прем’єр-лізі.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Плей-офф за місце в УПЛ. Матч-відповідь.
 
«Волинь» - «Карпати» - 1: 3 (перший матч - 0:0)
 
   Кожанов (41) - Кльоц (37), Понд (82, з пенальті), Мірошниченко (95)
 
  Петько (84), Богомаз (94) - Мегреміч (46), Онгль (51), Мякушко (76), Кучинський (92)
 
  Сімінін (70)
 
«Волинь»: Неділько - Сімінін, Болденков, Неплях, Цюпа - Курко, Бартулович, Хагназарі, Кожанов, Климець - Волошинович (Богомаз, 85)
 
«Карпати»: Кучинський - Мегреміч, Ковтун, Федецький, Мірошниченко - Кльоц, ді Франко (Бусько, 74), Онгль, Мякушко, Гуцуляк - Понд (Дебелко, 85)
 
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

ВОЛИНЬ - КАРПАТИ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Буде великий наступ росії, ЗСУ поки не готові»
Війна | 28 березня 2024, 20:11 21
Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Буде великий наступ росії, ЗСУ поки не готові»

Президент сподівається на військову допомогу США

Коментарі 46
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
Дербі вдалося, переміг сильніший. Правильно сказав коментатор, таких поєдинків бракує в УПЛ
Dragon9
Волинському бидлу не місце в УПЛ
Грайте в свому селі
UKRAINE FAN
Волынь проиграла одной из самой слабой команд УПЛ значит им не чего делать в УПЛ!
Вадим Трикоз
То что видел я, то судья наказал Симинина красной вполне заслуженно, двумя ногами вьехал, а по пенальти вообще вопросов нет...В мяч не сыграл, в спину толкнул...вообще вопросов по пенальти быть не должно....Должен был ставить еще и второй, но в том эпизоде Карпаты забили третий гол! За секунду до...там был еще один чистый пеналь....И при этом я бы предпочел вылет Карпат, но судья в этом матче абсолютно не причем !
Dmytro Dmytro
Фек@л я так зрозумів зд0х! Ну і добре) Був на матчі. Коментатор провокатор,коли свої палили і ЛАМАЛИ сидіння він просто попередив,а Карпати забакланив.
Кузьма волинська-це неадиквати в кубі. Омобливо аоли Понде кладуть на газон тримаючи обома руками,а там чи не пів сектора ричить що я не правий і порушення нема) Вчіть правила і не бикуйте)
vitalikss86
Да і з приводу інфраструктури теж - чим у Колоса краще ніж у Волині чи Оболоні - тому треба 16 команд а то якась породія в УПЛ
Владимир Пидвирный
Волиняки хватить бикувати. Ви кращі, но виграли Карпати. Суддя відсудив досить впевнено.
ll_pogulianka_ll
Вадим,в тебе дружина та дитина! АстАнАвись! Шторить тебе знатно
kerch30
Фабри заложил фундамент победи
nivava
Тож фінального свистка не було, матч НЕ ЗАВЕРШЕНИЙ.
Вадим Максимов
https://youtu.be/z5jZB4K7K38?t=104
Відео як Львівьске бидло запалило стадіон у Луцьку.
OLEXANDER
Сімінуну можна було би жовту дати...А Карпати теж понарушали кучу разів ...і пеналі в обидва боки якщо то ставити. Ну і як тут суддю не пресанути?
viktor260684
Судя заряжений с перших хвилие матчу я був на стадiонi.
Вадим Максимов
К А Р П А Т И __ Т У П Е __С Т АД О
Вадим Максимов
К А Р П А Т И Т У П Е С Т АД О
Alexandr Shevchuk
Зелено білий суддя допоміг Карпатам(( на жаль бабло все ще керує футболом.
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Вадим Максимов
Волинь молодці. Грали в 10 проти 11. Плюс у вівців був ще рефері прикормлений. Так що нічого страшного, у наступному сезоні вийдем з першого місця.
Rostislav Zdorenko
Опять это ДНО Карпатское будет весь сезон с@сать у всех. Лучше бы Волынь вышла для разнообразия!
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил