Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 08 червня 2019, 19:31
7397
1

Головкін повертається поєдинком проти ноунейма. Шансів у Роллса немає

Геннадий закончит быстро и красиво

| Оновлено 08 червня 2019, 19:31
7397
1
Головкін повертається поєдинком проти ноунейма. Шансів у Роллса немає
BoxingScene

Геннадій Головкін повертається на великий ринг після двох складних поєдинків, які закінчилися не на його користь. Давайте зараз опустимо почуття справедливості і не будемо згадувати, що згідно нашої, вашої або чиєїсь ще думки другий бій він точно виграв. Факт відбився в рекордах бійців: Альварес все ще без поразок, а ось одиничка в цьому рядку у Гени з'явилася.

Так, казахстанець нікуди не йшов, але після таких двох боїв точно потрібно повернутися в лад. Суперник для цього підібраний чарівний. Стів Роллс ніколи не бився ні на якому подібному рівні. Побив парочку середняків і, в більшості, вельми посередніх бійців, має привабливий рекорд (19 перемог, 0 поразок і 10 перемог нокаутом) та жодного разу не боксував в 12-раундовому поєдинку. Супер.

Здається, Гена розбереться швидко і красиво.

Навіщо Головкіну такий суперник?

GGG вже досить віковий боксер. Дивно, що з роками він не втратив можливість тримати удар. Проте, замість ще кількох топів, він вибрав у суперники нікому невідомого канадця, на якого ніхто не прийде. Навіть в твіттері за тегом #GolovkinRolls всього ненабагато більше ста твіттів.



Проте, про гонорар Геннадію турбуватися не варто – DAZN, який його підписав і на якій він дебютує як раз цим боєм, заплатить покладені кілька десятків мільйонів навіть з таким суперником. Але це поки що.

Підписання Геннадія – справа спірна. У DAZN явно робили це з розрахунком на завершення трилогії Головкіна та Альвареса саме у них, щоб ніхто не перехопив казаха раніше. Гонорар за поєдинок з Роллсом – це як аванс, з розрахунком, що нокаутер знову зловить хвилю і захоче втретє побитися з мексиканцем.

Плюс, Головкін розлучився з тренером і найняв Джонатана Бенкса – того самого, який тренував Кличко в кінці кар'єри. Американець пообіцяв налагодити деякі деталі в боксі Головкіна. Наприклад, кількість викидів ударів, роботу корпусом і захист. На тренуваннях Гена, правда, здавався легше на ногах, ніж зазвичай, але це нічого не означає. Це все потрібно обкатувати в реальних поєдинках і бій з таким хлопцем, як Роллс – саме воно.

Канадець може вдарити, схожий за габаритами і переважив фаворита на триста грам на фінальній церемонії зважування. З ним не повинно бути зовсім просто, але і складним це завдання для Головкіна не є. Відмінна перевірка нових напрацювань і рекомендація себе на новому майданчику.

Далі – Альварес?

Іншої причини підписання вікового боксера, нехай і топового, що не вигравав вже два бої підряд, знайти не можна. DAZN, розуміючи який інтерес приверне третій бій Головкіна проти Сауля, перестрахувалися, щоб ніякий ESPN не вийшов на казаха зі спробою зламати всі плани конкурентів.

Не варто забувати, що і третій топ їх ваговій категорії – Деніель Джейкобс – також на контракті у стрімінгової платформи. Таким чином, DAZN може влаштовувати мегафайти і крутити своїми бійцями так, як буде їм вигідно. Зрештою, може і Дерев'янченко заплигне в цей повний грошима причіп. Обов'язковий претендент, все-таки.

Альварес поки відмовляється, кажучи, що поки у Головкіна не буде пояса, поєдинок не має сенсу. Але правила тут диктує DAZN, який зробив Канело найбільш високооплачуваним діючим спортсменом. Нехай навіть мексиканець упреться, завжди можна організувати непоганий поєдинок Андраде проти Головкіна, а переможця вже вивести на рудого, щоб вони визначили абсолютного чемпіона.

У будь-якому випадку ми, як глядачі, будемо у виграші від такого підписання і розвитку подій.

На перемогу Роллса можна непогано заробити

Вибачте, але в світлі перемоги Руїса, не могли не поговорити про можливе апсет. Що ж поробиш, якщо навіть сам DAZN у себе в інстаграмї призводить це в приклад. Коефіцієнт на перемогу Енді варіювався від 11 до 14, а на перемогу Роллса – від 12 до 15.



На перемогу мексиканця нокаутом можна було поставити десь за 25, в той час, як на такий же результат на користь Стіва – за 28. Це спеціально для того випадку, раптом ви подумали, що приклад Енді зараз надихне інших андердогів.

Лев КРАВЦІВ

Читайте також: Головні апсети в історії супертяжів. Енді Руїс увірвався в топ-3

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sv_2000
положенные несколько десятков миллионов
----------
Чиво?))))))))