Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 08 червня 2019, 09:09
4785
4

Андрій ПАВЕЛКО: «Заради таких емоцій варто любити футбол»

Президент УАФ – про розгромну перемогу над Сербією

| Оновлено 08 червня 2019, 09:09
4785
4
Андрій ПАВЕЛКО: «Заради таких емоцій варто любити футбол»
УАФ. Андрій Павелко
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко прокоментував розгромну перемогу над Сербією (5:0) в матчі кваліфікації Євро-2020.
 
«В першу чергу, хочу відзначити нашого 12-го гравця. Вболівальники до останньої хвилини вели команду вперед, давали свою неймовірну енергетику. Це дійсно фантастика. Заради таких емоцій варто жити і любити футбол.
 
Я зайшов в роздягальню збірної. В очах наших хлопців можна побачити емоції, але обстановка дуже спокійна. І мені це сподобалося. Всі розуміють, що наступна зустріч з Люксембургом буде дуже важливою.
 
Зіграти з Португалією у Львові? Буквально тільки що мене про це запитували місцеві вболівальники. Але ми повинні бути чесними і перед киянами, які зачекалися матчів збірної. Потрібно в кожному нашому місті ділитися подібними емоціями. Але найважливіші, найвідповідальніші поєдинки повинні бути тільки у Львові.
 
Спочатку тренерський штаб хотів грати у Львові. Але ви знаєте, що тут були проблеми з газоном. Точніше сказати, замість нього був город. Довелося добряче попрацювати, тому що Андрій Шевченко поставив дуже чітке завдання - зробити новий газон. І я вдячний всій нашій команді, яка працювала над цим проектом. Це дуже велика праця.
 
По-перше, потрібно було передбачити необхідні кошти в бюджеті. По-друге, потрібно було підібрати найкращих фахівців в даному питанні. По-третє, був задіяний підігрів, щоб трава встигла вирости за такий короткий термін. Ми додатково співпрацювали з агрономами наших провідних клубів. Була проведена дуже велика робота, яку могли не помітити вболівальники. Але коли наші футболісти і серби вийшли на розминку, то всі говорили про одне: поле у ​​Львові - це топ-рівень і задоволення для самих гравців», - сказав Павелко.
Джерело Терикон
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Алтухов
Когда показывали Павелко, было видно, что футбол ему безразличен, не боллельщик он и игры не понимает. Так точно было и с размахивающим флагом Порошенко, они на футболе ради популярности, не более.
Den4ik123
Щось коли тебе показували - ти був не дуже радісним, напевно обшуки не дають спокою?))
AlexDSan
Ну так люби футбол, а не вбивай його в угоду одного клюбу. Пі...ть не мішки ворочати...
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил