Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 червня 2019, 16:50
8187
4

Колос – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч-відповідь плей-офф УПЛ

Час, коли вирішаються долі

| Оновлено 08 червня 2019, 16:50
8187
4
Колос – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч-відповідь плей-офф УПЛ
ФК Чорноморець

Авжеж, «суха» нічия – зазвичай не найцікавіше для уболівальників видовище, але зате саме такий результат в іграх плей-офф зберігає максимальну інтригу на матч-відповідь. Нічого не ясно перед повторною грою, і лише перевага у вигляді домашньої арени тепер буде на боці «Колоса».

І як раз в такій ситуації подвійно цікаво проаналізувати те, як суперники протистояли представникам інших дивізіонів. В анонсі до першого матчу ми згадували, що ковалівці за всю свою історію лише раз в офіційних іграх зустрічалися з представниками УПЛ, поступившись «Маріуполю» в Кубку України. Тепер подивимося, хто з команд першої-другої ліг «кривдив» одеситів. З 2011 року «Чорноморець» не покидає Прем'єр-лігу, тому, природно, таке могло бути також тільки в розіграшах Кубка. У минулому сезоні «моряки» програли тоді ще друголіговому «Дніпру-1» – 0:0 в гостях та поразка в серії пенальті. Роком раніше «Чорноморець» поступився охтирському «Нафтовику», що вже припинив існування – 0:2. Ну і не забуваємо попередній плей-офф УПЛ, коли одесити програли «Полтаві». Загалом, вистачає гіркого досвіду у одеситів, що й говорити.

Зрозуміло, що мінімальна пауза між двома матчами навряд чи могла принести якусь інформаційну «бомбу», але хоч якимись коментарями представники обох таборів все-таки поділилися. «Повинні були вигравати, для нас два матчі з «Колосом» – це як Ліга Чемпіонів, дуже важливі. Не вийшло дотиснути. Установка тренера була – нагнітати, але суперник добре оборонявся», – сказав одесит Дмитро Семенів.

Руслан Костишин пообіцяв, що вдома команда буде більше атакувати. «0:0 – непоганий для «Чорноморця» результат, тому що нам доведеться відкриватися. Щоб не сподіватися на якесь диво, 0:0 та пенальті – потрібно буде забивати гол, забивати два голи», – зазначив наставник «Колоса».

Справжнє свято буде в суботу в Ковалівці: організатори матчу планують шоу з набором різноманітних елементів, чого, до речі, так часто не вистачає в Прем'єр-лізі. Ось тільки не обійдеться і без гіркого присмаку. Як розповів знову ж рульовий срібного призера першої ліги, буквально наступного тижня почнеться будівництво нового клубного стадіону. І все б добре, ось тільки і в разі успіху в плей-офф, і в разі невдачі «Колос» домашні ігри тепер буде проводити в столиці. Так що, схоже, Ковалівка при будь-яких розкладах тимчасово попрощається з професійним футболом.

Не менш гірким може бути і розставання «Чорноморця» з Прем'єр-лігою. Вісім років поспіль «моряки» грають в найсильнішому дивізіоні, і виліт в першу лігу буде однозначним провалом. Але, незважаючи на позитивний настрій перед виїздом, Ангел Червенков готовий і до своєї відставки: «Тренерська доля зрозуміла. Якщо результату немає – тебе змінюють. Така професія, так що боятися нема чого».

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Колос»: Яшков, Сахневич, Гавриш, Максименко, Мігунов, Задоя, Мілько, Нехтій, Ільїн, Банасевіч, Лисенко.

«Чорноморець»: Литовченко, Норенков, Гошкодеря, Рижук, Голіков, Бабенко, Павлов, Вільхамссон, Аржанов, Хамелюк, Танчик.

8 червня, субота

«Колос» (КовалІвка) — «Чорноморець»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 17:00
Трансляція на каналі «KremenTV»
КОЛОС — ЧОРНОМОРЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
В Одессе все успокоились, по городу поползли слухи, что Климов порешал вопрос и Черноморец оставляют в вышке. Ну и хорошо....
tkachik31
Ковалів вперед!
Seacora
Давай, Черноморец! 1:1 сойдёт