Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
6385
6

Роман ЗОЗУЛЯ: «Звали в Шахтар, давали в три рази більше грошей»

Форвард «Альбасете» міг опинитися в «Шахтарі»

Роман ЗОЗУЛЯ: «Звали в Шахтар, давали в три рази більше грошей»
heraldo.es. Роман Зозуля

Нападник «Альбасете» Роман Зозуля зізнався, що коли він виступав за «Дніпро», отримав привабливу пропозицію від «Шахтаря»:

«Мене хотів «Шахтар». Дзвонив Ринат Ахметов. Дзвонили після перемоги над «Шахтарем», де я забив за «Дніпро» два голи. Я телефон не знав, та й не сильно вранці люблю брати трубку. Раз п'ять дзвонили.

Взяв, а це Даріо Срна. Привітав з перемогою, сказав, що зі мною хоче поговорити Ахметов. Я спітнів, прокинувся, і як ніби вчора не святкували. Моргаю дружині, кажу, щоб збирала речі, підемо пішки до Донецька. Це жарти все.

Насправді просто сказали, що хочуть бачити мене в «Шахтарі». Ахметов сказав, що не знає мою зарплату, але дає в три рази більше. І за те, що я зараз погоджуся, ще підйомні плюс-мінус 2 мільйони. Після цього ще довго розмовляв з Срною.

Було дуже приємно, що «Шахтар» цікавиться, сам президент дзвонив. Спілкувався з дружиною, гравцями Шахтаря, переговорив з Ракицьким. Розумів, якщо перейду в «Шахтар» - сильно виграю фінансово.

Але там був Луїс Адріано, Луческу, вся атака бразильці. У мене було б мало шансів грати, але ж я на той момент виступав за збірну, в «Дніпрі», виступав у Лізі Європи. Все було добре. Подивіться, що сталося з Селезньовим, з Девічем.

Так що умовити мене було неможливо. До того ж я вихованець «Динамо», у мене динамівське серце».

Раніше Зозуля прокоментував рішення Ярослава Ракицького перейти в «Зеніт».

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vyaches Samojlov
Странно, что "воспитаннику Динамо" с таким "динамовским сердцем", да еще и такому сильному нападающему (привет тем здесь комментаторам, которые ратовали за его приглашение в сборную) - и НЕ ПРЕДЛОЖИЛО САМО Динамо вернуться в клуб (как в свое время, например, предложили Шеве).
И ведь - идейно они (клуб и Зозуля) - близки и в этом плане вполне друг другу подошли...
Что-то здесь не так.
П.С. И очень хорошо, что Зозуля НЕ оказался в Шахтере, ибо он бы и клубу пользы толком не принес и сам бы там "закис" без "идейной подпитки" от окружающих (да и он здесь на ЭТИ свои динамовские корни "стрелку переводит" просто чтобы обосновать и подчеркнуть эту свою "идейность".
ПС.ПС. Зато в Шахтере классно потом после Адриано раскрылся Феррейра, а вот вышло ли бы что подобное с Зозулей - еще ОЧЕНЬ большой вопрос...
Муґунот
Наверное, искали напа для Ильичевца
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
rtrtrt
мне почему то кажется, что Шахтер покапал тогда форвардов, не так для себя, как для того, что бы ослабить конкурентов
Вадим Трикоз
То есть если бы в команде не было Селезнева и Адриано, то он бы перешел? А так зассал обычной конкуренции!! Хотя баблишко, не скрывает, подзаработать хотел. И вообще не понятно к чему в конце его высер про динамовское сердце....просто зассал конкуренции!
Маня Нанова
да все теперь так говорят не проверишь да за та кие деньги побежал бы бегом