Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 червня 2019, 01:32
2792
1

Селін став гравцем Анортосіса

Екс-футболіст «Динамо» продовжить кар'єру в кіпрському клубі

| Оновлено 06 червня 2019, 01:32
2792
1
Селін став гравцем Анортосіса
ФК Анортосіс. Євген Селін
31-річний український захисник Євген Селін підписав контракт з кіпрським «Анортосісом». Угода розрахована до 2021-го року.
 
Футболіст перейшов в «Анортосіс» у якості вільного агента.
 
Останнім клубом Селіна був угорський МТК, кольори якого він захищав з літа 2018-го року. Також Євген грав в алчевській «Сталі», «Металісті», «Ворсклі», «Динамо», «Платаніасі» і «Астерасі».
 
В активі захисника 15 матчів і один забитий м'яч за збірну України з футболу.
 
«Ласкаво просимо на Кіпр, пан Селін. Мінімум до 2021-го року ми в ФК «Анортосіс». Ми починаємо нову історію в новій команді. 13-кратний чемпіон Кіпру, 10-разовий володар Кубка Кіпру, багаторазовий учасник Ліги чемпіонів. Було багато варіантів для продовження кар'єри, але ми вибрали найкращий. Дякуємо всім за допомогу. Чекаємо із нетерпінням початку чемпіонату», — написав у Instagram агент футболіста Олександр Панков.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Добро пожаловать на Кипр господин Селин🏆👁🔞🇺🇦🔥👍🏻👑🔝 Минимум до 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ года мы в ФК «Анортосис» Фамагуста 🇺🇦👍🏻🔝⭐️👑Мы начинаем новую историю, в новой команде 🔝🏆🤫🚀⭐️🔞 1️⃣3️⃣ кратный чемпион Кипра, 1️⃣0️⃣ кратный обладатель Кубка Кипра, многократный участник Лиги Чемпионов 👍🏻🔥🇺🇦♣️🤫🚀⭐️ Было много вариантов для продолжения карьеры, но мы выбрали самый лучший 👑🔥👍🏻🔝🏆 Спасибо всем за помощь 👑👍🏻🔝👑🔥 Ждём с нетерпением начало чемпионата 🔝👑🇺🇦🔞🔥👍🏻🤫🚀

Публикация от ♣️ Mr. Pankov ♣️ (@mr_pankov_aleksandr_official)

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
igortimofeev
Не вepиться, но чтo бы нaкaчатьcя и похудеть не нужно ходить в кaчaлку или жрать химию. Oпpобовал личнo и результaт удивил: за двe недeли убpал пузo и cкинул паpу кило, а жена накачала попу и убрaлa в талии пару caнтимeтpов и этo все без cпoрта, диeт и химии!Реальнo кpутaя штука, а вычитал о нeй здecь ---- https://my.su/pressblog