Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 червня 2019, 22:46
1515
0

PFL 3. Вінні Магальес - Еміліано Сорді. Прогноз і анонс бою

Турнір PFL 3 відбудеться 7 червня в Нью-Йорку

| Оновлено 06 червня 2019, 22:46
1515
0
PFL 3. Вінні Магальес - Еміліано Сорді. Прогноз і анонс бою
PFL
В ніч з 6 на 7 червня в Нью-Йорку відбудеться черговий турнір другого сезону PFL. У головному бою вечора зустрінуться напівважковаговики Вінні Магальєс і Еміліано Сорді.
 
Другий сезон професійної ліги бійців набирає обертів. В рамках третього турніру в Нью-Йорку очікується 12 поєдинків у важкій і напівважкій вазі. Очолять кард досвідчені бразильський і аргентинський бійці.
 
34-річний Вінні Магальєс (18-10) свою кар'єру в ММА почав в далекому 2006-му році. Дебют вийшов невдалим, результат першого бою був анульований, а в другому бразилець поступився. Взагалі перші роки в міксфайті у Магальєса були не найкращими, але поступово він вийшов на переможні рейки. За свою більш ніж 12-річну кар'єру Магальєс виступав в різних промоушенах. На його рахунку п'ять поєдинків в UFC. Він є випускником турніру The Ultimate Fighter 8. У фіналі якого поступився нинішньому чемпіону Bellator в двох вагових категоріях Райану Бейдеру.
 
З 2018 го року Магальєс виступає в PFL. І в цьому промоушені Вінні відразу став зіркою, провівши серію з чотирьох перемог поспіль. У фіналі першого сезону PFL Магальєс поступився Шону О'Конелл, який завоював титул чемпіона у напівважкій вазі і заробив 1 млн доларів призових.

Підписуйтеся на канал >>> SPORT.UA в YOUTUBE

У другому сезоні Магальєс є одним з фаворитів. Вінні є чемпіоном світу з бразильського джиу-джитсу. Тренується під керівництвом відомих тренерів Едді Браво і Роулера Грейсі.
 
28-річний Еміліано Сорді (17-8) з другої спроби спробує поборотися за перемогу в сезоні PFL. У минулому році аргентинець поступився вже у чвертьфіналі Бозігіту Атаєву. Цікаво, що в разі перемоги над Атаєвим, у півфіналі першого сезону Сорді зустрівся б з Магальєсом.

Сорді дебютував у ММА в 2009-му році, також з поразки. Велику частину кар'єри Еміліано провів в бразильських і аргентинських промоушену, де тинявся невідомих суперників. У 2014-му році підписав контракт з Bellator, але провівши там три поєдинки (1 перемога, 2 поразки) покинув організацію. Рік тому Сорді мав можливість потрапити в UFC. Але в турнірі Dana White's Tuesday Night Contender Series поступився задушливим прийомом Райану Спенну. Після цього опинився в PFL, де має рекорд 1-1.
 
Прогноз на бій - досвід і майстерність на боці Вінні Магальєса. Головним козирем бразильця є його боротьба і грепплінг. У цьому компоненті у нього практично немає конкурентів у PFL. В арсеналі бразильця безліч різних прийомів, він відмінно виходить на больові, у нього сильний гранд-енд-паунд. Сорді більше любить проводити свої поєдинки в стійці, тоді як більшість його поразок якраз припадають на больові. Утримати Магальєса на ногах - головне завдання аргентинця, але зробити це практично не реально.
 
Рекомендована ставка - дострокова перемога Магальєса.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

МИХАЙЛЕНКО: «Ніколи у юнацьких збірних не було стільки легіонерів»
Футбол | 26 квітня 2024, 00:55 1
МИХАЙЛЕНКО: «Ніколи у юнацьких збірних не було стільки легіонерів»

Коуч збірної України U-19 розповів про юних гравців, які виїхали за кордон

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.