Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1994
3

Олександр ЧИЖЕВСЬКИЙ: «Гравці зараз вичавлюють із себе все, що можуть»

Тренер «Карпат» підвів підсумок першого матчу плей-офф УПЛ

Олександр ЧИЖЕВСЬКИЙ: «Гравці зараз вичавлюють із себе все, що можуть»
ФК Карпати. Олександр Чижевський
Наставник «Карпат» Олександр Чижевський прокоментував перший перехідний матч проти «Волині» за збереження прописки в Прем'єр-лізі. Гра завершилася внічию - 0:0.
 
– Якщо брати в загальному по грі, то ми більше контролювали м’яча. Але львівський вболівальник хоче голів та більшої гостроти в атаці. Але потрібен час, щоб поставити гру, щоб футболісти добігали, бо команди фізично не вистачає на другий тайм. Та на це є свої об’єктивні причини. Гравці зараз витискають з себе все, що можуть. 
 
– Андрій Тлумак сказав, що він дуже не хотів цієї гри. Як щодо вас?
– Я сам з Луцька і мені теж не хотілося грати проти свого міста. Але це життя і від цього нікуди не втечеш. З цих двох команд хтось повинен бути сильнішим і час покаже, хто вартий того, щоб грати в Прем’єр-лізі. 
 
– Чого очікувати від «Карпат» у Луцьку?
– На виїзді буду очікувати, що хоча б захисники самі собі не привезуть гол. Якщо ми не пропустимо, то обов’язково знайдемо свій момент. Головне дисципліновано зіграти в обороні й тоді буде результат. Зі своєї сторони я обіцяю, що команда битиметься і покаже хорошу гру, а шанси 50 на 50. Обіцяю, що ніхто з гравців не буде відстоювати номер.
 
– Ви кажете, що команда знайде свій момент, але сьогодні практично не було нагод.
– Це заслуга «Волині», вони організовано зіграли в обороні. Дуже важко розкривати такий насичений захист. Ще раз повторюсь – було дуже мало часу на відпрацювання певних моментів. Це не закладається за тиждень, на це потрібно хоча б півроку. 
 
– Є багато розмов про те, що «Арсенал» можуть залишити в УПЛ. Яка ваша думка стосовно цього?
– Я взагалі не розумію, про що можна говорити, якщо є спортивний принцип. Має залишитись наступна команда, яка йде після «Олімпіка». Який може бути «Арсенал»? Якщо в нас настільки вже корумпована Федерація, тоді я не знаю, куди ми далі йдемо. 
 
– Сьогодні Ді Франко був непомітним на полі. У чому справа? 
– Якщо ви помітили, то до нього персонально був приставлений гравець, який не давав йому дихати. Він сам в перерві сказав, що один футболіст ходить за ним по п’ятах і не дає нічого зробити. Це була тактика «Волині» – виключити найсильнішого гравця, який загострює гру. Ну а в другому таймі, він вже фізично підсів, адже постійна боротьба втомлює.
 
– Наскільки футболісти усвідомлюють своє становище?
– Не говоритиму про те, що було раніше. Скажу лише, що на матч з «Арсеналом» команда вийшла згуртована. Я відчув, що є колектив. І на сьогоднішній день я в кожному футболісті впевнений на сто відсотків. Знаю, що вони гратимуть один за одного і за місто та віддаватимуть усі сили, щоб досягти позитивного результату. Я не сумніваюся в жодному гравцеві.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Розпочинається плей-оф Кубка Азії U-23. Хто стане суперником України на ОІ?
Футбол | 25 квітня 2024, 03:45 0
Розпочинається плей-оф Кубка Азії U-23. Хто стане суперником України на ОІ?

Опонентом синьо-жовтих буде команда, яка посяде в Азії третє місце

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 25 квітня 2024, 03:40 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
wicker
Як вашу мать можна грати в 1-3-5-1-1 не маючи умовного Лужного та Лозинського на флангах Ідеальна схема на сьогодні 1-4-4-1-1 Пеньков, бо Куч здав олімпіку. Мірошніченко, Несторов, Ковтун, Мігреніч, Кльоц. Онгла, Гуцул, Мякушко, Ді Фраекнко, як 10 та Понде. ОПТИМПЛЬНО на сьогодні.. що складного професура срана.....
Ростик Карпа
"Но нужно время, чтобы поставить игру, чтобы футболисты подходили, потому команды физически не хватает на второй тайм." .....йшов 10-ий рік ...але час ще потрібен.....може хоть внуки дочекаються )
Ростик Карпа
і могли хоча б прес конференцію на оригінальній українській мові написати...для чого мучились і перекладали все на руцькій ????