Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 червня 2019, 22:00
6285
7

Чорноморець зіграв внічию з Колосом в першому матчі плей-офф УПЛ

Переможець протистояння визначиться в Ковалівці

| Оновлено 04 червня 2019, 22:00
6285
7
Чорноморець зіграв внічию з Колосом в першому матчі плей-офф УПЛ
ФК Чорноморець

Одеський «Чорноморець» другий рік поспіль змушений спалювати нервові клітини, беручи участь в матчах за право залишитися в Українській Прем'єр-лізі. У 2018-му, нагадаємо, «моряки» свою дуель ФК «Полтава» програли: після домашньої мінімальної перемоги було виїзне фіаско з рахунком 0:3. Ситуація склалася таким чином, що одеський колектив залишився в еліті. Але тепер право знаходитися серед кращих українських команд «Чорноморцю» знову потрібно доводити. На шляху у підопічних Ангела Червенкова виявився «Колос» з Ковалівки, який посів друге місце в Першій лізі.

Незабаром після стартового свистка господарі поля заволоділи територіальною перевагою, але підібратися до володінь ковалівців крізь насичені оборонні редути виявилося справою непростою. Проникаюча передача в штрафну «Колоса» пройшла на 10-й хвилині, але удар Павлова вчасно «накрив» Мігунов.

У такому ключі гра проходила і в подальшому. Одесити неспішно розігрували м'яч, але відсутність інтенсивності в діях суперників дозволяла гостям без особливих зусиль справлятися з атаками «моряків». Дещо пожвавилася ситуація на полі в середині першої половини зустрічі, коли команди додали в русі і створили кілька гострих моментів. Спочатку Ільїн вивів на ударну позицію перед штрафним Банасевіча, у якого м'яч звалився з ноги. А в атаці у відповідь Норенков ривок по флангу завершив передачею в центр штрафного майданчика. Танчик пробив вище воріт. Незабаром Хамелюк перед штрафним «Колоса» майстерно розібрався з опонентом, але удар у футболіста сильним не вийшов.

Ось, власне, і все, що можна згадати про гольові епізоди в першому таймі. Погодьтеся, замало для команд, які бажають грати у вищому дивізіоні. Щоправда, варто відзначити, що ціна помилки в протистоянні надзвичайно висока, тому суперники помітно були обережними.

Не змінився малюнок гри і після перерви. Ковалівці з побоюванням переходили до атакуючих дій, а «моряки» без особливого успіху намагалися підібратися до штрафного «Колоса». На початку другого тайму тренерському штабу Руслана Костишина довелося робити екстрену заміну: Банасевіча, який
отримав пошкодження, на полі змінив Морозко.

Нічийний результат, скажімо відверто, став справедливим підсумком поєдинку. І все ж, господарі поля могли схилити шальки терезів на свою користь. Двічі був близький до успіху Танчик. Спочатку після удару півзахисника м'яч пролетів поруч зі штангою, а потім Володимир з кута штрафного не влучив у ворота. Найкраща можливість була створена одеситами в компенсований час. З меж штрафного удари наносили Семенів та Хамелюк, але захисники самовіддано блокували ці спроби суперників.

Що ж, нульова нічия залишає приблизно рівні шанси на прописку в Українській Прем'єр-лізі обом командам. Чим завершиться протистояння «Чорноморця» та «Колоса» дізнаємося 8-го червня після матчу в Ковалівці.


Українська Прем'єр-ліга. Плей-офф. Перший матч.

«Чорноморець» – «Колос» – 0:0


Денис Норенков (71) – Володимир Лисенко (67), Джемаль (91)

«Чорноморець»: Сергій Литовченко, Денис Норенков, Владислав Хамелюк, Дмитро Рижук, Олександр Голіков, Володимир Танчик, Віталій Гошкодеря, Руслан Бабенко, Арні Вільхамссон (Артем Чорній, 70), Володимир Аржанов, Василь Павлов (Дмитро Семенів, 79)

«Колос»: Антон Яшков, Андрій Сахневич, Віталій Гавриш, Максим Максименко, Вадим Мілько, Олександр Мігунов, Євген Задоя, Олег Ільїн, Максим Банасевич (Євген Морозко, 50), Владислав Нехтій (Олександр Бондаренко, 83), Володимир Лисенко (Джемаль, 68)

Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)

Стадіон «Чорноморець» (Одеса)

ЧОРНОМОРЕЦЬ - КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 15
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Український Крим
Колос это же карманный клуб Засухи, кумы Кучмы! Сейчас в Коваливке все масковское поповье в рясах сходки устраивает
Oleg Bondar
Стесняюсь спросить в нафига Колосу из Коваливки УПЛ?
Golhrenshtanga
У-Уровень,это про Карпаты и Черноморец
Собака Улибака
ФК Колос тримає чоловік Тані Засухи. Сам клуб знаходиться в 15км від м.Фастів і 25км від БЦ.
Село одне з найбагатчих в Україні.
На рахунок стадіону, він в Ковалівці є, але він не відповідає Вишці, бо не вміщює потрібну регламентом кількість відвідувачів.Після матчу КК-ЧО не зважаючи на результат стадіон закривається на реконструкцію мінімум до весни. В разі виходу КК до Вишки домашні матчі вони будуть грати на Баннікова в Києві.
Чорноморець кожнлго сезонк бореться за виліт чи залишення в ПЛУ.
Ковалівка молода команда, яка стрімко вийшла з 2 Ліги в Першу, а тепер заслужила потрапити в Вишку, Бажаю їм вдачі
UKRAINE FAN
Кто видел как Колос?