Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 03 червня 2019, 11:58
2482
3

РОТАНЬ: «Не ставимо завдання - перемогти на турнірі Лобановського»

Головний тренер молодіжної збірної розглядає цей турнір, як підготовчий

| Оновлено 03 червня 2019, 11:58
2482
3
РОТАНЬ: «Не ставимо завдання - перемогти на турнірі Лобановського»
ffu.ua. Руслан Ротань
Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань напередодні старту турніру Валерія Лобановського розповів про підготовку команди до турніру імені Валерія Лобановського.
 
«У вересні у нас початок відбіркових, тому до них потрібно бути максимально готовими. Турнір Лобановського є підготовчим для нас.
 
Ті хлопці, які зараз працюють, вони молодці. Приймають наші вимоги - це найголовніше. Все в їхніх руках.
 
Зробили акцент на гру Кіпру. Там така потужна команда, грає широко, максимальне число гравців використовують в атаці, багато довгих передач. Хоча для нас найголовніший суперник - це ми. Щоб ми швидше схопили наші вимога, щоб розуміли, чого ми хочемо на футбольному полі.
 
Ніхто не ставить завдання виграти. Але всі ми знаємо, що це важливий турнір. Тим більше, давно не вигравали його. Тому зробимо все можливе, щоб перемогти. Але кров з носу - виграти турнір, такого завдання не ставимо. Оскільки у нас є інші завдання - подивитися новачків, награти зв'язки. Головне завдання - відбір у вересні», - сказав Ротань.
 
Підписуйтеся на канал >>> SPORT.UA в YOUTUBE

Турнір Лобановського стартує з 3 по 5 червня. Україна U-21 перший матч зіграє 3 червня проти команди Кіпру. Початок зустрічі о 18:00.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Віталій Яценко
Нажаль турнір повністю спаскудили. Родину Лобановського навіть не запросили. Проводитимуть на Олімпійському, а не на іменному стадіоні. Я думаю, що Динамо скоро знову повне без федерації проводити турнір. Набагато цікавіше сходити і побачити гру ветеранів. Тих же Заварова, Беланова, Бессонова, Дем'яненко, Максимова, Яковенко, Шовковського і інших. Можна організовувати прекрасний турнір, де гратимуть ветерани різних команд. Це дійсно буде турнір пам'яті. І тільки на стадіоні Динамо ім. ВВЛ, щоб була родина його і квіти біля пам'ятника. Все як треба. А не те, що тут буде. Нічого і близько немає із пам'яттю Лобановського. Нажаль.
yatsiykvova
Якщо немає мети залишається тільки мріяти.......?!