Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1343
0

Володимир ШАРАН: «По ходу сезону завдання коректувалися»

Головний тренер «Олександрії» - про бронзові медалі чемпіонату

Володимир ШАРАН: «По ходу сезону завдання коректувалися»
ФК Олександрія. Володимир Шаран
Головний тренер олександрійців Володимир Шаран підвів підсумок роботи, яка привела команду до бронзових медалей чемпіонату
 
- Яким буде ваше резюме щодо роботи, виконаної в минулому сезоні?
- Перед початком чемпіонату я не міг і уявити, що ми зможемо боротися за бронзові медалі. Але хлопці молодці, здобувши кілька перемог на старті сезону, вони відчули впевненість. Хорошим був контроль м'яча, «Олександрія» багато забивала зі стандартів. Я бачив, як у наших футболістів горіли очі, і вони прагнули перемагати в кожному поєдинку. Пішов відрив від конкурентів, тому по ходу сезону завдання коректувалися.
 
З негативних моментів я б відзначив не довгу лаву запасних в плані якості виконавців. За відсутності основних футболістів, не всі хлопці змогли скористатися своїм шансом. Також у нас було два провальних матчі на другому етапі - з «Зорею» (0:2) і «Львовом» (0:1) на своєму полі. А ще дуже засмутила невелика кількість глядачів на наших домашніх матчах. Не щороку «Олександрія» бореться за бронзові медалі, а підтримувати команду приходили тільки найвідданіші вболівальники. А хочеться, щоб було, як у останньому поєдинку сезону з «Динамо».
 
- Чи є частка везіння в тому, що суперники «Олександрії» виявилися не настільки конкурентоспроможними, як того очікувалося?
- Ми постаралися зробити правильні висновки після минулого сезону, коли не заслуговували бути в другій шістці. Хоча, звичайно, на цей раз не обійшлися і без фарту, але, можливо, повторюся, головне, що футболісти «Олександрії» практично завжди діяли стабільно. Звичайно, в першу чергу ми стежили за «Зорею» і «Ворсклою». Спочатку ми хотіли потрапити до першої шістки. Коли наш відрив від луганчан почав збільшуватися ще на першому етапі, я тоді вже подумав, а чому б не замахнутися на третє місце. Швидше за все суперника вибив з колії образливий виліт з Ліги Європи за півкроку до групового раунду. Не скажу, що ми на голову перевершували своїх опонентів, але, принаймні, не поступалися.
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер збірної України U-17 визначив заявку на Євро
Футбол | 03 травня 2024, 09:05 3
Тренер збірної України U-17 визначив заявку на Євро

Наставник юнацької збірної України Юрій Мороз визначився з заявкою на Євро U-17

Баварію може очолити неочікуваний наставник, який тренує українця
Футбол | 03 травня 2024, 12:11 2
Баварію може очолити неочікуваний наставник, який тренує українця

Рогер Шмідт може залишити «Бенфіку»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.