Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 04 червня 2019, 01:20
31484
10

Україна - Панама. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу чемпіонату світу

Пора вже нашим подолати прокляття 1/8 фіналу

| Оновлено 04 червня 2019, 01:20
31484
10
Україна - Панама. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу чемпіонату світу
АФУ
Збірна України (U-20) виграла свою відбіркову групу - D - на чемпіонаті світу в Польщі, і з першого місця вийшла до першого раунду плей-офф - 1/8 фіналу. Нагадаємо, що на груповому етапі підопічні Олександра Петракова виявилися сильнішими збірних США (2:1) і Катару (1:0), а в останньому поєдинку на цій стадії розписали результативну нічию зі збірною Нігерії (1:1). Таким чином, українці виконали завдання-мінімум і пробилися в стадію плей-офф. Кращим бомбардиром групового турніру в складі збірної України став захисник Денис Попов, на рахунку якого два м'ячі. По одному результативному удару в свій актив записали Сергій Булеца і Данило Сікан.
 
Це вже четвертий вихід збірної України цієї вікової категорії в стикові поєдинки на чемпіонатах світу. Але у всіх трьох попередніх спробах на «синьо-жовтих» чекало розчарування. Будемо сподіватися, що з четвертої спроби українцям вдасться пробитися в чвертьфінал. Тим більше, що суперник нашої команди - збірна Панами - навряд чи може вважатися топовою командою. Такий собі «кіт в мішку». Приблизно така ж команда, з якими Україна зіграла в групі. Гра зі збірною Панами відбудеться 3 червня в місті Тихи на центральному стадіоні.
 
У своїй відбірковій групі Е панамці посіли третє місце. У першому матчі вони розписали нічию зі збірною Малі - 1:1. Але в другому поєдинку представники центральної Америки прогнозовано поступилися французам, які є головними фаворитами цього чемпіонату світу. Заскочити в останній вагон поїзда, що рушив, тобто пробитися в плей-офф, підопічним Хуліо Вальдеса допомогла перемога в третьому турі над справжнім аутсайдером квартету - командою Саудівської Аравії - 2:1. В результаті панамці набрали стільки ж очок у своїй відбірковій групі, як і команда Малі, але за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м'ячів другими стали африканці, а Панама - третьою. Але це не завадило латиноамериканцям потрапити до числа кращих чотирьох збірних, що зайняли треті місця в своїх групах. Як і в збірній України, найкращим снайпером панамців на груповій стадії турніру став футболіст, який забив два м'ячі - Дієго Валанта. Ще один гол забив Антоніо Маккензі.
 
Кадрова ситуація напередодні гри з панамцями в збірній України дуже позитивна. Травмованих немає, як і дискваліфікованих. В останній грі групового етапу - проти нігерійців - наш тренерський штаб дозволив собі ротацію. Вийшли відразу сім нових гравців (в порівнянні з двома першими поєдинками). І новачки каші не зіпсували. Тому припустити, який саме стартовий склад вибере Петраков на гру з панамцями, вельми складно. Єдине, що можна стверджувати вже зараз, місце у воротах займе Андрій Лунін. Голкіпер «Реала» був викликаний і в національну збірну напередодні матчів відбору до Євро-2020, але тренер нашої головної збірної Андрій Шевченко дав можливість Луніну зіграти проти збірної Панами.
 
Олександр ПЕТРАКОВ, головний тренер збірної України (U-20):
 
«Вихід з групи для мене - це нормальний результат. У 2015 році ми вже домагалися подібного. Ми йдемо до мети від матчу до матчу. Не загадую наперед. Рухаємося далі. Наші цілі дуже прості - виграти наступний матч».
 
У разі успіху в грі зі збірною Панами, в чвертьфіналі команда Олександра Петракова зустрінеться з переможцем пари Колумбія - Нова Зеландія.
 
Букмекерські контори фаворитом протистояння вважають збірну України. Середній коефіцієнт на перемогу підопічних Петракова - 1,60, тоді як на виграш панамців - 5,95. Нічия в основний час оцінюється показником 3,85.
 
Орієнтовний склад збірної України: Лунін, Конопля, Попов, Бондар, Безкоровайний, Хахльов, Мусолітін, Корнієнко, Цитаішвілі, Булеца, Супряга.
 
 
 

03 червня, понеділок

Україна U-20 – Панама U-20
Тихи. Tychy City Stadium. 18:30
ТВ-трансляція на телеканалі UA-Перший
УКРАЇНА U–20 — ПАНАМА U–20. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:0
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AЛВ
Збірна України - тільки ПЕРЕМОГА.!!!!!
ingvar1305
Маємо перемагати!....
Україна U20 2-0 Панама U20 ...
Україна понад усе!...


nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Maccceo Plex Plex
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ternow
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Український Патріот
Украине может выиграть турнир!!!
Ptiza
Украина Панама 3:0
Віталій Яценко
Як вчора нікому не відома Нова Зеландія возила Колумбію... Немає у них абсолютно відомих гравців. Але скільки вчора було моментів. І по пенальті вилетіли. Панама також нікому не відома команда із слабким набором гравців. Але треба підійти відповідально, без зневаги. Зіграти на максимумі.