Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 24 липня 2019, 15:02
10280
0

Ентоні Джошуа – Енді Руїс. Прогноз і анонс на бій

У Нью-Йорку в ніч з 1 на 2 червня Джошуа захищатиме 4 своїх пояса

| Оновлено 24 липня 2019, 15:02
10280
0
Ентоні Джошуа – Енді Руїс. Прогноз і анонс на бій
Matchroom. Джошуа і Руїс
У Нью-Йорку в ніч з 1 на 2 червня відбудеться вечір боксу, головним поєдинком якого стане бій між британцем Ентоні Джошуа (22–0, 21 KO) і мексиканцем Енді Руїсом (32–1, 21 KO). Джошуа захищатиме пояси чемпіона світу за версіями WBA Super, WBO і IBF в суперважкій вазі, а також другорядний пояс IBO. Поєдинок розпочнеться не раніше 07:00 ранку за київським часом.
 
29-річний уродженець Уотфорда Ентоні Джошуа має ідеальний боксерський рекорд: з 22-х його суперників тільки Джозеф Паркер дожив до підрахунку суддівських рішень. Сумно згадувати поєдинок Джошуа проти Володимира Кличка, один з кращий боїв в профі-боксі за останні роки. Лише «скальпа» Уайлдера не вистачає британцеві, щоб стати абсолютним королем дивізіону. Нині спочатку Ентоні повинен був битися з американцем Джарреллом Міллером, але той провалив відразу кілька допінг-тестів, і його ліцензія була відібрана. Деякий час промоутерами підбиралася заміна серед кількох найгучніших імен. В результаті Джошуа доведеться битися проти мексиканця Енді Руїса, чиї шанси вчинити опір чемпіону розцінюються вкрай невисоко.
 
29-річний мексиканець Енді Руїс проживає в США і не справляє враження топового бійця. На церемонії зважування кремезний претендент на пояс намагався втягнути живіт, щоб не бути об'єктом насмішок. Правда, результати гідні – 32 перемоги. Лише одна поразка в кар'єрі, від того ж новозеландця Паркера в кінці 2016 року. Зовсім недавно, 20 квітня мексиканець побив в 5-му раунді українця Олександра Дмитренка, який змінив у 2010 році громадянство з українського на німецьке. На підготовку до бою з Джошуа у Руїса було зовсім мало часу. Правда, що змінилося б, якби часу багато? Схоже, лише недооцінка суперника може перешкодити Джошуа зберегти свої титули.




Цитати перед боєм.

Ентоні Джошуа
: «Я хочу, щоб цей вечір був чудовим. Нехай Руїс і не є Деонтеєм Уайлдером або Тайсоном Ф'юрі, ми говоримо про людину, яка може влаштувати мені серйозну перевірку. Якщо Руїс проведе хороший бій, для мене не важливо, що він в останній момент замінив іншого бійця. Важливий наш бій. Можна бути найсильнішим боксером у світі, але якщо ти погано виявиш себе, тебе освистять. Я розраховую на те, щоб вийти і показати себе. Нам вдалося вийти на такий рівень, що я боксую в «Медісон Сквер Гарден». На це пішло багато часу, але, нарешті, я тут. Тепер потрібно йти далі. Бій з Руїсом – перший крок в США, на американській землі. Але я приїхав сюди не для того, щоб брати участь, а щоб завойовувати і перемагати.

Я хочу нокаутувати суперника. Я буду наносити важкі удари, в результаті мій суперник буде нокаутований. Я завжди намагаюся робити це саме для фанатів, але найголовніше – домогтися перемоги за всяку ціну. Я повинен проявити себе найкращим чином, не думаю, що американський глядач легко прийме мене. У США, якщо ви хочете домогтися поваги, потрібно вести себе як справжній воїн. У них кращі чемпіони в історії боксу, так що мені потрібно постаратися, щоб вони вписали моє ім'я в свої літописи».

Енді Руїс: «Не думав, що коли-небудь досягну такого рівня. Багато в мені сумнівалися. Вони говорили, що цей коротун нічого не доб'ється. Однак я дотримувався своєї мрії, тренувався, не шкодуючи себе, і не звертав уваги на критиків. Я отримав величезний заряд мотивації після спілкування з Саулом Альваресом. Я хочу стати таким же, але тільки в суперважкій вазі. У Мексики ще ніколи не було свого чемпіона серед супертяжів. Вірю, що бог допоможе мені в цьому».

Церемонія зважування.


 

Прогноз на бій
 
Джошуа повинен зберегти свої пояси, інших варіантів тут не видно. Для перемоги Руїса має статися щось неймовірне: лакі-панч, недооцінка суперника. Успіхом для Руїса буде навіть вистояти всю дистанцію поєдинку. Але під градом атак Джошуа не встояв навіть Володимир Кличко. Так що Руїс – лише проміжна ланка для британця на шляху до Уайлдеру.

Рекомендована ставка – дострокова перемога Ентоні Джошуа.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Промоутер Усика розповів про головну різницю між українцем і Ф'юрі
Бокс | 01 травня 2024, 21:15 0
Промоутер Усика розповів про головну різницю між українцем і Ф'юрі

Красюк вважає, що боксерів відрізняє дисциплінованість

Куртуа прокоментував 1-й гол Баварії, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 07:22 10
Куртуа прокоментував 1-й гол Баварії, який Лунін пропустив у ближній кут

Тібо вважає, що врятувати у такій ситуації було дуже складно

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.