Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 01 червня 2019, 10:29
12045
29

ВІДЕО. Ультрас вимагають від Шевченка викликати Зозулю в збірну

Українські фанати вважають, що головний тренер національної команди повинен дати шанс форварду

| Оновлено 01 червня 2019, 10:29
12045
29
ВІДЕО. Ультрас вимагають від Шевченка викликати Зозулю в збірну
ФК Альбасете. Роман Зозуля
Ультрас українських клубів, які регулярно підтримують збірну України на матчах, змонтували відеоролик на підтримку нападника іспанського «Альбасете» Романа Зозулі.
 
Уболівальникам не подобається, що головний тренер національної команди Андрій Шевченко не викликає 29-річного форварда, хоча Зозуля, на їхню думку, демонструє хорошу результативність в Сегунді.
 
 
Відзначимо, що в цьому сезоні Зозуля провів 34 матчі за «Альбасете», в яких забив 10 м'ячів і віддав 3 результативні передачі.
 
 
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
serg
Сначала подумал, что ультрас Альбасете требуют вызвать Зозулю в сборную Где-где, а там его любят. Больше, чем в нашей сборной
Alexey Antonenko
Пусть лучше Милевского вызовут
zhyr
Навіть захисник Зінченко, в більш сильнішому чемпіонаті, по системі гол+пас має кращу статистику
Comrade Me
Это типа толпа людей хочет решать кого вызывать в сборную, а кого нет?
А за результат кто будет отвечать?
Есть тренер, у него есть план, и с него будет спрос. Это касается любого сборника. Точка.
roman_kros
1. Виступає гравець в Сегунді, і авторам статті варто на цьому наголосити, а не писати "Недавно Зозуля был назван лучшим игроком тура в чемпионате Испании.". Прочитавши таку фразу якщо не знати, то можна подумати, що Зозуля обійшов умовного Мессі.
2. Зозуля забив 10 голів і 3 асисти - Ну, це не вражаюча статистика зважаючи на турнір в якому він виступає, не бачу чим він кращий за умовного Шведа.
3. Не надійний, в нього 3 вилучення в сезоні.
4. Зозуля це явно не майбутнє збірної, йому під 30 років, прогресувати він не буде, пік карєри вже пройшов.
Так, що на думку ультрас Шевченко повинен викликати гравця, який по статистиці не переважає своїх прямих конкурентів (молодших і перспективніших) і плюс до всього в будь який момент може вилучення заробити? А молодим гравцям де набиратися досвіду? Вам, що потрібен Фоменко-2, який викликав стариків типу Тимощука, щоб той рекорди бив і футболки колекціонував? - Зозулі треба подякувати, побажати удачі і попрощатися як з гравцем збірної.
Алекс Морган
Зозуля доигрывает каждый эпизод до конца! Этого качества впереди ни у кого нет впереди((((
Barlowold
Так думаю Шевченко не подписан на их Ютуб канал
turist86
sport.ua , ви взагалі розумієте різницю між словами ПРОСЯТЬ і ВИМАГАЮТЬ
Владимир Пидвирный
Дуже правильне рішення. Зозуля не в порівнянні з Яремчуком, він свої моменти не випускає. А Яремчук скільки голів забив за збірну? Чому його не викликають в збірну не розумію.
zhyr
а взагалі краще нехай Циганкова десь пристроять в основі замість нападника, думаю більше толку буде))
scorpio16
Блин да не подходит Зозуля под стиль новой сборной ! Техники нет ,скорости нет , за счёт того что он пашет и борется постоянно на этом и выезжает , так у нас уже есть такой Беседин,который тоже пашет, а толку нет + Зозуля маленький и все же чемп Бельгии и Сегунды отличаются . Если Яремчук в Бельгии забивает, то забьет и в сборной , нужно просто этот психологический барьер пройти + есть Мораес , который может сам себе создать момент . Время Зозули прошло , ему лучше сфокусироваться на клубной карьере
zvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alexey Antonenko
Ну тогда заодно кого-то там из топ форвардов первой лиги пусть вызовут. Правда понятия не имею кто там в топе ибо интересна она так же сильно как и аналог нашей первой лиги в Испании. Т.е. от слова "пофиг ваще".
sashaddd25 Саша (металлолом сдали на приёмку)
Что-то я не помню когда Зазуля что-то забивал ? Бегать бегал а толку? Та то такое.
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Алена Остапенко
Зозуля ето дно перволиговое. Уровень его понятен. Ролик агент его слепил. Лучше пацана лет 20 взять и наигрывать но не мажора с дыры бестолкового
iskender
Мог бы и вызвать, конечно. Речь ведь не идёт о стартовом составе. А ведь вызваны люди, продемонстрировавшие по сезону, в том числе и весенней его части, куда более скромные кондиции и результаты. А я не большой поклонник Романа, как форвард он всегда казался мне немножко деревянным. Но это боец и человечище, а лучше него на позицию нападающего у нас разве есть кто-то сейчас?
mvv71ua
Безумовно,що лише Шевченко приймає рішення про склад збірної,що лише він і несе відповідальність за результат ! Мені також імпонує Роман ,як гравець налаштований забивати,як боєць на полі,як патріот країни та збірної(а не недолугі натуралізовані перебіжчики ) !!! Але рішення по складу безумовно за А.Шевченко !!!
ShakhtarUberAlles
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил